"Teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum!"

Beşiktaş'tan geçtiğimiz yaz ayrıldıktan sonra ülkesinin takımlarından Athletico Paranaense'ye transfer olan Brezilyalı sol bek Adriano, bugün Instagram hesabından sürpriz bir paylaşıma imza attı.

Beşiktaş'ta üç sezon boyunca forma giyen ve bir lig şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı Adriano Correia, geçtiğimiz yaz ülkesinin takımlarından Athletico Paranaense'ye transfer oldu. Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım yapan 34 yaşındaki sol bek, Beşiktaş camiasına şu sözlerle teşekkür etti:

"Bugünkü TBT paylaşımım, üç sezon boyunca oynamaktan büyük zevk aldığım ve lig şampiyonluğu yaşadığım kulüp olan Beşiktaş'a gidiyor. Bu güzel anların parçası olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Başkan, yönetim kurulu, teknik heyet, oyuncular, kulüp çalışanları ve tüm taraftarlara en başından beri bana gösterdikleri sevgiden ötürü teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

"Teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum!"

"Teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum!" ile ilgili etiketler Instagram Brezilya Adriano
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.