Tescilli güzel Şevval Şahin mum gibi eridi! Son paylaşımına eleştiri yağdı

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin son olarak Miami tatilinden paylaştığı fotoğraf kareleriyle gündem oldu. Oldukça zayıfladığı görülen 22 yaşındaki ünlü modele 'daha fazla zayıflama artık' yorumları yapılırken ayağındaki terlikler ise eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan genç model Şevval Şahin, Miami tatilinden fotoğraflarını 373 bin takipçili Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Spor kıyafet kombini ve kışlık terlikleriyle objektif karşısına geçen Şahin'in gönderisini takipçileri kısa sürede yorum yağmuruna tuttu.

 
TAKİPÇİLERİNDEN KİLO UYARISI 

Son dönemde oldukça zayıfladığı görülen tescilli güzel Şahin'e takipçileri daha fazla zayıflamaması konusunda uyarıda bulundu. Şahin'e 'Fazla zayıflamışsın', 'Biraz kilo al', 'Bu ne hal', 'Kemiklerin sayılıyor' gibi yorumlarda bulundular. Kıyafet tercihi de oldukça eleştirilen Şahin'e en çok 'Ev terlikleriyle dışarı mı çıktın?' sorusu soruldu.


‘J By X Şevval Şahin’ adında bir koleksiyon çıkararak ticarete atılan Şevval Şahin'in son hali ve paylaştığı kareler sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Türkiye- Miami arası mekik dokuyan ve sağlıklı beslenmeye oldukça özen gösteren ünlü modelin kilo verdiği son hali hayranları tarafından beğenilmedi. Şahin'in kilo vermesinin yoğun iş temposundan kaynaklanabileceği iddia edildi.

İşte Şevval Şahin'in gündem olan o kareleri...

Tescilli güzel Şevval Şahin mum gibi eridi! Son paylaşımına eleştiri yağdı

Tescilli güzel Şevval Şahin mum gibi eridi! Son paylaşımına eleştiri yağdı - Resim : 2

Tescilli güzel Şevval Şahin mum gibi eridi! Son paylaşımına eleştiri yağdı - Resim : 3

Tescilli güzel Şevval Şahin mum gibi eridi! Son paylaşımına eleştiri yağdı ile ilgili etiketler Şevval Şahin Instagram Sosyal Medya Miami
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.