Terzioğlu dev şirkette tek adam oluyor

Turkcell'in eski CEO'su Kaan Terzioğlu, Veon'un tek CEO'su olmaya hazırlanıyor.

Turkcell eski CEO'su Kaan Terzioğlu, Veon'da tek CEO oluyor. Eylül 2019 tarihinden bu yana itibaren Sergei Herrero ile Veon'u eş CEO olarak yöneten Kaan Terzioğlu, 30 Haziran'da tek CEO olacak.

Rus milyarder Mikhail Fridman’ın, Rusya başta olmak üzere Pakistan, Bangladeş, Cezayir, Ukrayna, Gürcistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Kazakistan’da faaliyet gösteren telekom şirketi Veon’un tek CEO’su 30 Haziran 2021’den itibaren Kaan Terzioğlu olacak.

BT Dünyası'nın yayınladığı bilgilere göre; Eylül 2019’dan itibaren Veon’u eş CEO pozisyonunda Sergei Herrero ile birikte yöneten Terzioğlu, şirketin tek üst düzey yöneticisi olacak. Öte yandan görevinden ayrılacak olan Sergei Herrero, Veon'a danışmanlık yapmaya devam edecek.

Veon’un sahibi Mikhail Fridman, IMTIS Holding şirketi aracılığı ile Türkiye Varlık Fonu’ndan sonra Turkcell’in de ikinci büyük hissedarı konumunda bulunuyor.

Terzioğlu dev şirkette tek adam oluyor ile ilgili etiketler Kaan Terzioğlu CEO veon Sergei Herrero
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.