Terzi Dizisinde Çağatay Ulusoy'un Sürpriz Partneri Belli Oldu!

Çağatay Ulusoy Terzi dizisinde partnerini buldu. Süslü Korkuluk ismi sonradan Terzi olan dizinin yönetmenliğini Cem Karcı yapıyor. Ulusoy ise Terzi dizisinde Peyami adlı bir terziyi canlandıracak.

Peyami’nin gelinlik diktiği ve aşık olduğu Esvet rolünü canlandıracak oyuncu için ise uzun zamandır görüşmeler sürüyordu. Salih Bademci, Olgun Şimşek, Ece Sükan ve Engin Şenkan gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin başrol kadın yıldızı belli oldu.

Son olarak Çağan Irmak’ın “Yaratılan” adlı dizisinin ana kadrosunda olan Şifanur Gül, Çağatay Ulusoy’un partneri oldu. Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü’nde öğrenim gören genç yıldız, duru güzelliği kadar başarılı oyunculuğuyla da kısa sürede yapımcı ve yönetmenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Şifanur Gül kimdir? Şifanur Gül nereli ve kaç yaşında? - Magazin haberleri  – Sözcü

ŞİFANUR GÜL KİMDİR?

Şifanur Gül, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. 1995 doğumlu Şifanur Gül, 1.70 boyunda ve 53 kilogramdır.

Şimdilerde, Berk Bakioğlu Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Nevzat Can, Didem Aygün, Pervin Balcı, Sevgi Temel, Nur Yazar

Terzi Dizisinde Çağatay Ulusoy'un Sürpriz Partneri Belli Oldu! ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy şifanur gül kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.