Ters kelepçeyle gözaltına alınan başkandan Destici'ye ziyaret

Ordu'da ters kelepçeyle gözaltına alınan BBP Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü, Genel Başkan Mustafa Destici'ye ziyarette bulundu. Yümlü, 'olayın siyasi bir boyutu olmadığını' ifade etti.

BBP Ordu Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye ziyarette bulundu.

Filyasyon ekibi ile yaşadığı tartışma sonrasında polis tarafından ters kelepçeyle gözaltına alınan Yümlü, hem kendisi hem de BBP açısından gündeme bu şekilde gelmekten dolayı üzgün olduğunu söyledi. Yümlü, olayı duyduğu andan itibaren, bu sürecin her noktasında kendisine sahip çıkarak yardımcı olan, üzüntüsünü paylaştığını söylediği Destici'ye ve partisine teşekkür etti.

Fatma Yümlü, ayrıca yaşananların "herhangi bir politik yönü olmadığını" söyledi.

DESTİCİ: KADINA ŞİDDETİN GEREKÇESİ OLMAZ

Genel Başkan Mustafa Destici de, "Hiç kimse toplum sağlığıyla ilgili kurallardan muaf değildir. Her açıklamamızda, pandemiyle ilgili kurallara riayet edilmesini ve kamu görevlilerine yardımcı olunmasını tavsiye ediyoruz. Herhangi bir arkadaşımızın pandemiyle ilgili tedbirlere riayet etmemesini elbette hoş görmeyiz. Ancak bu, özellikle bir kadına yöneltilen fiziki ve psikolojik şiddetin gerekçesi olamaz" dedi.

NE OLMUŞTU?

BBP Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü, Ordu'da filyasyon ekibiyle yaşadığı tartışmada polis tarafından ters kelepçeyle gözaltına alınmıştı. Yümlü ilk açıklamasında, "Sonunda ölüm olduğunu bilsem de hakkımı arayacağım" diyerek polislerden şikayetçi olacağını söylemişti. Olayla ilgili, ters kelepçeli gözaltı yapan polisler hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Ters kelepçeyle gözaltına alınan başkandan Destici'ye ziyaret ile ilgili etiketler Ordu Mustafa Destici Gözaltı ters kelepçe Fatma Yümlü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.