Teröristlerin yaşam hakkını savunduğunu açık açık ilan etti! / VİDEO

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na kamuoyundan tam destek verilmesi üzerine CHP yönetiminden operasyona yönelik eleştirel mesajlar cılız kalmıştı. Ancak CHP'nin bu stratejik hamlesini CHP milletvekili Selin Sayek Böke yıktı ve partisinin zihniyetini gözler önüne serdi. CHP milletvekili Selin Sayek Böke, yöneticileri gözaltına alınan Türk Tabipleri Birliği’ne (TTB) destek verdi, teröristlerin yaşam hakkını savundu!

Twitter hesabından, terör örgütlerine yönelik düzenlenen Afrin harekâtı için "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" diyen Türk Tabipleri Birliği yöneticileri geçtiğimiz gün gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, TTB yetkilileri hakkında yürütülen soruşturma kapsamında 11 yöneticiye yönelik gözaltı kararı verilmesinin ardından CHP'li bazı milletvekillerinden oluşan grup da TTB Genel Merkezi'ne destek ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretin ardından Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Böke, “Savaşa alkış tutmamak suç değil, insanlığın gereğidir! Hekimin görevi ölüme karşı yaşamı savunmaktır. Yıllar geçiyor @ttborgtr dün de, bugün de barış diyor. Dün nasıl yaşam hakkı için yan yana durduysak, bugün de barış mücadelesini birlikte yükselteceğiz…#TTBninYanındayız” diye yazdı.

“Yakama annemin barış çiçeğini taktım, annemin vicdanını da yanıma aldım, annemin evine gittim” sözleriyle bir video paylaşan Böke, tabiplere sahip çıkılmasını istedi.

Böke bu mesajı ile Türk askerinin PKK/YPG'li teröristlere karşı yürüttüğü sınır ötesi operasyonda tarafını ilan etmiş oldu.

Teröristlerin yaşam hakkını savunduğunu açık açık ilan etti! / VİDEO ile ilgili etiketler TTB selin sayek böke
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.