Teröristlerin inleri başlarına böyle yıkılıyor

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları tüm hızıyla sürüyor. Bakanlık, Avaşin-Basyan bölgesinde havadan vurulan 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyonu ile ilgili son bilgileri paylaştı. Bakanlığın yaptığı açıklamada Avaşin-Basyan bölgesinde gerçekleşen hava harekatında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlık, yaptığı açıklamada teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Güçlü, Kararlı ve Muktedir!

Irak kuzeyinde teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz.

Pençe-Yıldırım operasyonu kapsamında Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

Öte yandan Bakanlık gün içinde yaptığı başka bir açıklamada ise Irak'ın kuzeyinde süren operasyonlarda PKK'lı teröristlerin kullandığı mağaralarda çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğinin altını çizmişti.

Teröristlerin inleri başlarına böyle yıkılıyor ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Operasyon terörist oprasyon pençe şimşek pençe kartal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.