Teröristlerden Hakim Perk'e açık tehdit

Berkin Elvan’ın 29 Ocak’da görülecek karar davası öncesinde hakime yönelik terör örgütü mensupları tehdide başladı. Teröristlerin hedefinde ise 17. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Galip Mehmet Perk var. Yasa dışı sol örgüt sempatizanlarının tehdit ettiği hakim Perk'in davaya atanmasına CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’da karşı çıktı...

16 Haziran 2013 tarihinde, Taksim Gezi Parkı olayları sırasında polis tarafından atılan göz yaşartıcı gaz kapsülünün başına isabet etmesi üzerine aylarca komada kaldıktan sonra vefat eden Berkin Elvan’ın karar duruşması 29 Ocak Cuma günü yapılacak.

TERÖR ÖRGÜTÜ SEMPATİZANLARI TEHDİTLERE BAŞLADI

Berkin Elvan’ın 29 Ocak’da görülecek davası öncesi, Çağlayan 17. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Galip Mehmet Perk, yasa dışı sol örgüt sempatizanları tarafından tehdit edildi.

Yasadışı sol örgütlerin tehditleri devam ederken, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun da Hakim Perk'in atanmasına karşı çıkan tweetler attığı görüldü.

Hakim Perk’e yönelik tehditlerden önce, 19 Ocak tarihinde bir internet sitesinin, ”Berkin Elvan davası: Davaya Berkin’le ilgili ‘terörist’ tweeti’ni beğenen hakim atandı.” şeklinde haber verdiği görüldü.

Teröristlerden Hakim Perk'e açık tehdit

Aynı gün, sol örgüt sempatizanlarının Twittir'dan ”Berkin'in katillerini koruyan ve sonrasında masumlaştırılmaya çalışılan M. Selim Kiraz'ın yeni atanan Galip Mehmet Perk'ten bir farkı yoktur. Tek fark; Selim Kiraz ölü.
Kiraz katilleri koruyordu. Perk'te bu görevi yeni üstlendi. Faşizmin Değil, Halkın Adaletine Güveniyoruz.”
yazdığı görüldü.

Teröristlerden Hakim Perk'e açık tehdit - Resim : 2

CHP MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRUKULU DA ATAMAYA KARŞI ÇIKTI

CHP İstanbul Millevekili Sezgin Tanrıkulu da, ”Yarın #BerkinElvan davası görülecek, davaya bakan başkan (!)Yargıtay’a atandı, peki Gezi Davası’na bakan, Ali İsmail Korkmaz’ı darp eden polisleri mağdur gösteren mahkeme başkanı nasıl olur da bu davaya atanır?” şeklinde bir tweet atarak, hakim Perk’i hedef alan isimler arasında yerini aldı.

Teröristlerden Hakim Perk'e açık tehdit - Resim : 3

HAKİM PERK KAVALA’YA BERAAT KARARI VERMİŞTİ!

Terör örgütü sempatizanlarının tahdit ettiği hakim Galip Mehmet Perk, Çağlayan 30. Ağır Ceza Mahkemesi hakimi iken, Gezi Parkı Davası sanıklarından Osman Kavala’ya beraat kararı ile dikkat çekmişti. Perk son olarak Adnan Oktar suç örgütüne rekor cezalar vermesi ile gündeme gelmişti.

Hakim Perk, geçtiğimiz günlerde, 17. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Canel Rüzgar’ın, Hâkimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Yargıtay’a üye seçilmesinden sonra, bu mahkemeye atanmıştı.

Teröristlerden Hakim Perk'e açık tehdit ile ilgili etiketler hakim terör Sezgin Tanrıkulu Galip Mehmet Perk berkin elvan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.