Teröristlerden alçak tezgah!

Barış Pınarı Harekatı 7.gününde başarıyla sürerken, YPG'li teröristlerin bayrak ve sivil kıyafetle tedavi oyununa başvurduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı 7. gününde...

595 teröristin yok edildiği harekatta M-4 karayolu, Tel Abyad ve Resülayn kontrol altında alındı. Namlular Meünbiç'e dönerken köşeye sıkışan teröristler alçak oyunlara başvurmaya başladı.

Sınıra rejim bayrağı asarak algı oluşturmaya çalışan YPG/PKK'lı teröristlerin aynı zamanda sivil kıyafetle tedavi tezgahı kurmaya çalıştı ama bölge halkı buna geçit vermedi.

REJİM BAYRAĞI ASTILAR AMA...

Münbiç operasyonu için panikleyen terör örgütü, Suriye'nin Detath Bölgesi'ndeki sınırda, mevzilere rejim bayrağı astı. Teröristlerin bu bölgede ağır silahlarla bekledikleri görüldü.

TESLİM OLMAK YERİNE KAÇTILAR

Terörden temizlenen bölgelerde yaralı teröristler, silahları ve hücum yeleklerini bırakarak, TSK ve SMO'nun kontrol ettiği bölgelerdeki hastanelere 'sivil' kamuflajıyla girmeye çalıştı. Durumdan haberdar olan bölge halkı, teröristlerin içeri girmesine engel oldu. Ancak teröristler teslim olmak yerine kaçtı. Örgütün, operasyonda yaralanan teröristleri de bu bölgelere götürdüğü belirtildi.

SMO birlikleri, Tel Abyad ilçe merkezinde arama-tarama faaliyetlerinde YPG/PKK'lı teröristlerin geride bıraktığı çok sayıda ağır silah ve mühimmatları ele geçirdi. Öte yandan Resulayn ilçe merkezinden başlayıp ilçenin doğusundaki Allog Şarci köyüne kadar uzanan tünel ele geçirildi. 9 kilometrelik tünelin beton duvarlarla güçlendirildiği tespit edildi.

Teröristlerden alçak tezgah! ile ilgili etiketler YPG terörist Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı oyun YPG'liler oyun rejim bayrağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.