Teröristler TSK karşısında çaresiz!

Fırat'ın doğusunu terör örgütlerinden temizlemek ve güvenli bölgenin kurulması amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı 8. gününde. Harekatta her geçen gün büyük kayıplar veren teröristler bölgeden kaçmak için her yolu deniyor. O teröristlerden biri de kadın kılığında kaçarken yakalandı.

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı tüm hızıyla devam ederken, büyük korku yaşayan teröristlerin bölgeden kaçışları sürüyor.

Korkudan köşeye sıkışan YPG/PKK'lı teröristlerin kimi teslim olma yolunu seçerken, kimi de çeşitli yollarla bölgeden uzaklaşmaya çalışıyor. Ancak bu planları başarıya ulaşamıyor. 

MAKYAJ YAPIP ELBİSE GİYDİ

Mehmetçik ve Suriye Milli Ordusu Münbiç'e adım adım yaklaşırken, kıskaca alınan teröristlerden biri kadın kılığına girip kaçmaya çalıştı. Elbise giyip makyaj yapan terörist, güvenlik güçlerince ele geçirildi.

 

Teröristler TSK karşısında çaresiz! ile ilgili etiketler PKK YPG Fırat'ın doğusu terörist Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.