'Teröristler orman yakacak' iddiası olay çıkardı! Köylüler yoldan geçen araca sopalarla saldırdı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde 'Orman yakmak isteyen teröristler dolaşıyor' iddiası ortalığı ayağa kaldırdı. İddianın aslı var mı yok mu araştırma gereği duymayan bazı vatandaşlar, ellerine geçirdikleri sopa ve küreklerle ormanlık alana çıkan bir araca ve içindekilere saldırdı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasında...

Türkiye orman yangınlarıyla hız kesmeden mücadele ederken Aydın'ın Efeler ilçesinden gelen görüntüler ortalıkta dolaşan bilgi kirliliğinin ne derece tehlikeli boyutlara ulaştığını gözler önüne serdi.

"ÇEVREDE ORMAN YAKMAK İSTEYEN TERÖRİSTLER DOLAŞIYOR" İDDİASI

İlçede bir süredir provokatörler tarafından halk arasında dolaşıma sokulan "Çevrede orman yakmak isteyen teröristler dolaşıyor" iddiası kısa sürede amacına ulaştı. Öyle ki iddianın aslı var mı yok mu araştırma gereği duymayan bazı vatandaşlar, ellerine geçirdikleri sopa ve küreklerle gelip geçen araçları durdurmaya başladı.


ARACA VE İÇİNDEKİLERE SOPALARLA SALDIRDILAR

Akşam saatlerinde ise vatandaşların sopalı nöbeti istenmeyen görüntüleri de beraberinde getirdi. Durdurulan araçlardan birinin içindekilerle tartışan vatandaşlar, bir anda araca ve aracın içindekilere saldırmaya başladı. Cep telefonu kamerası ile kaydedilen o anlar sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

'Teröristler orman yakacak' iddiası olay çıkardı! Köylüler yoldan geçen araca sopalarla saldırdı! ile ilgili etiketler terörist Aydın Efeler Orman Araç YANGINI

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.