Teröristler bisküvi kutusuna bomba yerleştirdi

Mardin'e bağlı Nusaybin ilçesinde arama tarama işlemi yapan güvenlik güçleri, İpek Yolu üzerinde yer alan bir menfezde, terör örgütü PKK'nın saldırılarda kullanacağı patlayıcı ve mühimmatları ele geçirdi. Patlayıcılardan ikisinin bisküvi kutusuna yerleştirildiği ortaya çıktı.

Güvenlik birimlerinden edinilen bilgilere göre, Mardin il Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı istihbarat ve operasyonel birimler ile Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında İpek Yolu üzerinde bir menfezde arama yapıldı.

BİSKÜVİ KUTUSUNA PATLAYICI

Aramada, terör örgütü PKK'nın eylemlerinde kullanacağı silah ve patlayıcı maddeleri ile Nusaybin'in muhtelif yerlerinde saldırıya hazır halde bulundurduğu bilgisi doğrultusunda İpek Yolu üzerinde bulunan menfezlerde yapılan arama tarama faaliyeti sonucunda, valiz içerisinde gizlenmiş, 1 adet 750 gram civarında araç altı patlayıcısı, 2 adet bisküvi kutusu içerisinde 250 gram civarında el yapımı patlayıcı maddesi PETN, 1 adet Irak menşeli 9 milimetre çapında tabanca, 24 adet fişek, 3 adet şarjör, 1 adet tabanca susturucusu ve 6 adet el yapımı patlayıcı kapsülü ele geçirildi.

Teröristler bisküvi kutusuna bomba yerleştirdi

Teröristler bisküvi kutusuna bomba yerleştirdi ile ilgili etiketler Mardin bomba El Yapımı Patlayıcı Nusaybin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.