Teröristin kaçma anı böyle görüntülendi

İskenderun'da etkisiz hale getirilen iki teröristten birinin kaçtığı anlara ilişkin bir görüntü ortaya çıktı. Teröristin ara sokakta kaçtığı sırada hafif aksadığı görülüyor. Görüntülerdeki teröristin İskenderun'a gelirken aracı kullanan kişi olduğu anlaşılıyor.

İskenderun'da sıcak anların yaşanmasına neden olan iki terörist etkisiz hale getirildi. 

Payas ilçesinde başlayan sıcak temasın ardından gasp ettikleri bir araçla İskenderun'a gelen teröristlerden biri ilçenin en işler yerlerinden birinde etkisiz hale getirilirken şiddetli bir patlama yaşanmıştı. 

Bir terörist ise kaçarak izini kaybettirmeye çalışmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun etkisiz hale getirildiğini açıkladığı o teröristin kaçtığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

 Ara sokakta kaçarken güvenlik kameralarının görüntülediği teröristin hafif şekilde aksadığı görülüyor. 

Teröristin ilçeye gelirken aracı kullanan kişi olduğu üzerindeki elbilerden anlaşılıyor. 

 

Teröristin kaçma anı böyle görüntülendi ile ilgili etiketler İskenderun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.