Teröristi bu fotoğraf ele verdi

Türkiye'ye kaçak yollarla giren PKK/YPG'li terörist F.A. Ankara'da yakalandı. Telefonunda bölücü örgüt liderinin ve örgütün sözde şehitliği önündeki fotoğrafları deşifre olan F.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan istihbari çalışmalarda, terör örgütü PKK/YPG üyesi teröristin kaçak yollarla Türkiye'ye girdiği ve Ankara'ya geldiği tespit edildi.

Yapılan araştırmalarda kimliği belirlenen teröristin saklandığı yer de tespit edildi. Bir süre takibe alınan F.A., daha sonra TEM ve İstihbarat ekiplerinin düzenlediği şafak operasyonuyla saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLAR DEŞİFRE ETTİ

Suriye'deki çatışma bölgelerinde yer aldığı belirlenen teröristin, bölücü örgüt liderinin fotoğrafları önünde ve örgüte ait sözde şehitlikte çekilmiş fotoğrafları aracılığı ile deşifre edildiği öğrenildi.

Terörist F.A'nın üzerinden yapılan aramada ise bir miktar döviz ve Türk lirası ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BİR OPERASYON DA YURT DIŞINDA

İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Şirvan ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, 2 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında; Siirt-Şirvan ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat ve jandarma komando birliklerince gerçekleştirilen operasyonda, 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir" denildi.

 

Teröristi bu fotoğraf ele verdi ile ilgili etiketler YPG PKK terörist Ankara Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.