Teröristbaşından övgüler dizdiği Kılıçdaroğlu'na ortaklık çağrısı!

Teröristbaşı Cemil Bayık, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na övgüler dizdiği açıklamada, CHP ile HDP'nin, AK Parti ve MHP'ye karşı birlik yapmasını istedi.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, örgütün medyasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun düzenlediği yürüyüşü değerlendirdi.

HDP'YE CHP ÖNERİSİ

Kılıçdaroğlu'nun düzenlediği yürüyüşün önemli olduğunu ifade eden Bayık, HDP'nin de bu yolda ilerlemesini istedi.

AK Parti ile MHP'nin birlik olduğunu savunan PKK elebaşı Cemil Bayık, CHP ile HDP'nin de birlik olması gerektiğine dikkat çekti.

kAlAcIdarogIlu

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ VE 15 TEMMUZ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'diktatör' söylemlerinin çok yerinde olduğunu söyleyen Cemil Bayık, FETÖ'nün kanlı darbe girişimiyle ilgili de konuştu.

Kanlı darbe girişimini; Kılıçdaroğlu gibi 'kontrollü' olarak nitelendiren teröristbaşı, 15 Temmuz'dan sonra demokrasinin kalmadığını ileri sürdü.

Teröristbaşından övgüler dizdiği Kılıçdaroğlu'na ortaklık çağrısı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP HDP cemil bayık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.