Teröristbaşı Öcalan’ın 1979’da Kobani’de kaldığı ev bombalandı

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın 1979 yılında Şanlıurfa’dan Suriye’ye kaçarken Kobani’de (Ayn El Arab) bir süre kaldığı ev, SİHA'lar tarafından bombalandı. Yerel kaynaklar, önceki akşam YPG kontrolündeki Kobani’nin batısına kara bombardımanı düzenlendiğini aktardı.

Milliyet'in haberine göre, Kobani kırsalında birden çok DSG/YPG noktası, SİHA ile vuruldu. TSK’ya ait olduğu ileri sürülen SİHA’ların Kobani’ye bağlı Elpelur köyünde Öcalan’ın 42 yıl önce Şanlıurfa’dan Suriye’ye geçtikten sonra kaldığı evi de hedef aldığı belirtildi.

YPG'YE KARA BOMBARDIMANI

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, önceki akşam da TSK topçuları, terör örgütü PKK’nın Suriye yapılanması YPG kontrolündeki Kobani’nin batısına yönelik kara bombardımanı düzenledi.

Teröristbaşı Öcalan’ın 1979’da Kobani’de kaldığı ev bombalandı

Şuyuh Tahtani bölgesine yönelik top ve havan saldırısında birçok YPG noktası hedef alındı.

Teröristbaşı Öcalan’ın 1979’da Kobani’de kaldığı ev bombalandı ile ilgili etiketler Abdullah Öcalan terörist PKK terör örgütü kobani
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.