Teröristbaşı Abdullah Öcalan öldü mü?

HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan'ın Twitter hesabından, amcası teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın öldüğüne dair bir paylaşım yapıldı.

Sosyal medyada gündem olan tweet kısa sürede kaldırılırken; Öcalan, hesabının ele geçirildiği açıklamasında bulundu.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan öldü mü?

HDP'li Öcalan'ın hesabından yapılan ilk paylaşımda, “Sevgili amcam, Kürtlerin lideri Abdullah Öcalan 22:31’de hastaneye kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadeleri yer alıyordu.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan öldü mü? - Resim : 2

Tweet kısa sürede kaldırıldı. Sonrasında şu açıklama yapıldı: "Twitter'da bir problem var arkadaşlar herhalde hesap çalınmıştır."

Teröristbaşı Abdullah Öcalan öldü mü? - Resim : 3

Kısa bir süre sonra Öcalan'ın hesabının bilgi kısmında, "Ayyildiz Tim Akademi" ibaresi belirdi ve alttaki paylaşım yapıldı. Hesap kısa aranın ardından yeniden Ömer Öcalan tarafından kullanılmaya başlandı.

Abdullah Öcalan, yaklaşık 2,5 yıl sonra ilk kez cumartesi günü ailesi ile görüşmüştü. HDP Urfa Milletvekili Öcalan, Abdullah Öcalan'ın bugün kardeşi Mehmet Öcalan ile görüştüğünü açıklamıştı.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan öldü mü? ile ilgili etiketler PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.