Terörist Volkan Bora'nın şehit ettiği Mücahit Şimşek’in babası: Teröristin sözlüsü vekilim olamaz

SuperHaber'in HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisi ile ilgili paylaştığı bilgiler gündeme bomba gibi düştü. Skandal gelişmenin ardından Güzel’in sevgilisi PKK’lı Volkan Bora’nın şehit ettiği Mücahit Şimşek’in babası Adem Şimşek açıklamalarda bulundu. Baba Adem Şimşek, "HDP kapatılsın. Katilleri Meclis’te istemiyorum. Teröristin sözlüsü vekilim olamaz" dedi.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt'un köşe yazısında HDP'li vekil Semra Güzel ile ilgili paylaştığı bilgi ve görseller Türkiye'nin gündemini değiştirdi. HDP'li Semra Güzel'in terörist sevgilisiyle terör kampındaki pozları büyük tepki çekti.

Gelişmelerin ardından Semra Güzel'in sözlüsü terörist Volkan Bora'nın 2016 yılında şehit ettiği Mücahit Şimşek'in babası açıklamalarda bulundu.

Sabah'ta yer alan habere göre baba Adem Şimşek, evladını şehit eden hainlerin öldürüldüğünde yüreğinin bir nebze olsun ferahladığını söyledi. Önceki gün evladının katilinin sözlüsünün milletin vekili sıfatıyla Meclis'te olduğunu öğrenen ve acısı kat be kat artan şehit babası duygularını şöyle anlattı:

"YÜCE DEVLETİM HEPSİNİN KÖKÜNÜ KAZISIN, TEK İSTEĞİM BUDUR"

"Evladımın katili, HDP'li vekilin sözlüsüymüş. Biz evlatlarımızın katillerini, evlatlarımızın katillerinin terörist sevgililerini Meclis çatısı altında istemiyoruz. Bunlar derhal Meclis'imizden uzaklaştırılsın. Çok şükür evladımın katili 2017'de cehenneme gitti. Ülkemde tek bir terörist kalmasın, yüce devletim hepsinin kökünü kazısın, tek isteğim budur.

Terörist Volkan Bora'nın şehit ettiği Mücahit Şimşek’in babası: Teröristin sözlüsü vekilim olamaz

Dilerim Allah'tan teröre destek veren, sırtını onlara dayayan, Kandil'de ve inlerinde boy boy fotoğrafları çıkan tüm HDP'li vekillerin vekilliği düşürülsün. Başta oğlum ve onun gibi binlerce vatan evladının şehit edilmesine vesile olan HDP kapatılsın. Evladımın katillerini yüce Meclis'te istemiyorum. Teröristin sözlüsü benim vekilim olamaz."

Terörist Volkan Bora'nın şehit ettiği Mücahit Şimşek’in babası: Teröristin sözlüsü vekilim olamaz ile ilgili etiketler HDP Şehit semra güzel volkan bora Mücahit Şimşek Adem Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.