Terörist üzerindeki bombayı böyle patlattı/Video...

Tunceli Ovacık karayolunda bulunan polis noktasına PKK'lı bir terörist intihar saldırısı düzenledi. Yaşananlar MOBESE kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi.

Tunceli Ovacık karayolunda bulunan polis noktasına PKK'lı bir terörist intihar saldırısı düzenledi.

Terörist, çatışmaya girdiği polisler tarafından vurularak yaralanınca üzerindeki bomba düzeneğini patlattı.

Kontrol noktasında yaşananlar MOBESE kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi. Görüntülerde teröristin polis noktasına kapalı kasa bir kamyonetle gelerek durması görülüyor. Silahla aşağıya inen teröristi farkeden güvenlik güçleri hemen çevreye mevzilenerek teröriste ateş açıyor. Kanlı eylem için bölgeye gelen terörist kısa süren çatışma süresinde polis memurları tarafından vurularak yaralandı ve yere düşüyor. Bu sırada polis ekiplerinin kullandığı bir zırhlı aracın da bölgeye yöneldiği görülüyor. Yaralanarak yere düşen ve kaçamayacağını anlayan terörist bir süre sonra üzerindeki bomba düzeneğini patlatıyor.

Terörist üzerindeki bombayı böyle patlattı/Video... ile ilgili etiketler Tunceli terörist bomba patlama anı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.