Terörist Sakine Cansız'ın kitabını satıyorlar!

İBB bünyesindeki İstanbul kitapçısında PKK'nın kurucu üyesi olan terörist Sakine Cansız'ın da kitabının satıldığı ortaya çıktı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönetimindeki İBB'de skandallar bitmiyor. Selahattin Demirtaş'ın kitaplarını satmaya başlayan istanbulkitapcisi.com.'da ikinci rezalet ortaya çıktı.

Söz konusu İBB iştirakinde terör örgütü PKK'nın kurucu üyesi olan terörist Sakine Cansız'ın ''Hep Kavgaydı Yaşamım'' adlı kitabının da satıldığı ortaya çıktı.

TERÖRİST GÜZELLEMESİ
Kitabın ayrıntılarıda terörist Sakine Cansız'ın anlatıldığı bölümde ise açıkça terörist güzellemesi yapıldı.

Terörist Sakine Cansız'ın kitabını satıyorlar!

DEMİRTAŞ İLE GÖRÜŞÜRÜM
Temmuz ayında HDP'nin Taksim'deki İl Başkanlığını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "İmkan olsa ziyaret etmek isterim. Ama ziyaretlerle ilgili kurallar var. Umarım herkes için adalet hızlıca yerini bulur ve hak eden herkesin özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum" cevabını vermişti.

EŞİ TİYATROSUNA GİTMİŞTİ
İmaoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ise geçtiğimiz günlerde Selahattin Demirtaş'ın Devran kitabındaki öykülerine yer verilen okuma tiyatrosunu Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile birlikte izledi.

Terörist Sakine Cansız'ın kitabını satıyorlar! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB kitap sakine cansız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.