Terörist neredeyse CHP orada!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınırdaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı kapsamında öldürülen terörist kadının, 2012 yılında CHP'li milletvekilleri ile Meclis'te kamera karşısına geçtiği ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK/YPG için yurt dışında ve yurt içinde çeşitli eylemlerde görev alan Ceren Güneş kod adlı terörist Özge Aydın, Barış Pınarı Harekatı kapsamında düzenlenen operasyonla öldürüldü.

Suriye'de Türk askerine silah doğrultan teröristin yıllar önce TBMM'de CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ile kamera karşısına geçtiği görüntüler ise yeniden gündeme geldi.

 "TEK SUÇLARI MESLEKLERİYLE İLGİLİ ÇALIŞMAK"

CHP'li Ağbaba, o gün yaptığı konuşmada "Silahlı terör örgütüne üye olmaktan suçlanan bu öğrencilerin en temel ortak özellikleri, hayatlarında hiç silah görmemeleri. Bu genç sağlık öğrencilerinin tek suçları düşünmek ve meslekleriyle ilgili çalışma yapmak." ifadelerini kullanmıştı.

Terörist neredeyse CHP orada! ile ilgili etiketler CHP PKK YPG terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.