Terörist Karayılan'ın gündem olan videosundaki kol saatinin sırrı!

PKK'nın sözde lider kadrosundan olan Murat Karayılan'ın çok konuşulan bir videosu ortaya çıkmıştı. Sonrasında dikkati uzmanların fark ettiği ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Teröristin videoda taktığı saat ise ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın Apollo görevleri çerçevesinde Ay'a giden astronotların kullandığı saat. Fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın sözde lider kadrosundan Karayılan'ın dağda koluna taktığı Omega marka ve Speedmaster serisi olan kol saati, astronotlar tarafından kullanılıyor.

AMERİKAN ASTRONOTLARININ KULLANDIĞI SAAT

Gündem olan videoda, Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA'nın Apollo görevleri süresince Ay'a inen 12 astronotun taktığı saat olan Omega Speedmaster, dağdaki batı destekli teröristin kolunda görülüyor.

Terörist Karayılan'ın gündem olan videosundaki kol saatinin sırrı!

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Astronot saati olarak da bilinen Omega marka Speedmaster kol saatlerinin 2010 sonrası üretilmiş olanlarının fiyatı ise 300.000 TL civarında.

 

 

Terörist Karayılan'ın gündem olan videosundaki kol saatinin sırrı! ile ilgili etiketler PKK NASA karayılan astronot saat kol saati Amerikan omega speedmaster
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.