Terörist başı Fetullah Gülen'in bu fotoğrafını ilk kez göreceksiniz!

Sadık Albayrak: FETÖ elebaşının bu fotoğrafı arşivimden çıktı. En az kırk sene öncesinden kalma. Edirne’de görevliyken çekilmiş fotoğraf. Tanzimat züppeliği özlemi içindeydi

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası, araştırmacı yazar Sadık Albayrak'ın arşivinden çok ilginç bir fotoğraf çıktı.

Albayrak, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Edirne'de imam olarak görev yaptığı yıllardan kalan bir fotoğrafı gönderdi.

Basına ilk kez yansıyan o fotoğrafta Gülen'in başına fes takmış olması dikkat çekiyor.

Ahmet Hakan bugünkü yazısının "Fetullah'ın Edirne halleri" başlıklı bölümünde, o fotoğrafı ve Sadık Albayrak'ın fotoğrafa düştüğü notu şöyle paylaştı;


"Araştırmacı yazar Sadık Albayrak’ın müthiş bir arşivi vardır. Derya denizdir o arşiv.

Geçen gün arşivinde rastladığı bir fotoğrafı göndermiş bana Sadık Albayrak.

Altına şu notu düşerek:

“FETÖ elebaşının bu fotoğrafı arşivimden çıktı. En az kırk sene öncesinden kalma. Edirne’de görevliyken çekilmiş fotoğraf. Tanzimat züppeliği özlemi içindeydi.”

Terörist başı Fetullah Gülen'in bu fotoğrafını ilk kez göreceksiniz!

Fotoğraf, çok ilgimi çekti.

FETÖ uzmanı birkaç arkadaşıma gösterdim.

“Daha önce görmediğimiz bir fotoğraf bu” dediler.

Uzman arkadaşlara şöyle bir öneride bulundum:

“Tam bir proje kişilik” olduğu anlaşılan Fetullah’la ilgili... Geniş çaplı bir biyografi çalışması yapsanız. Kim bilir neler neler çıkacak altından."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN..

 

Terörist başı Fetullah Gülen'in bu fotoğrafını ilk kez göreceksiniz! ile ilgili etiketler Fetullah Gülen Ahmet Hakan sadık albayrak köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.