'Terörist Akşener' sloganı atıp ayakkabı fırlattılar

Rize ziyareti sırasında İkizdere'de büyük tepkiyle karşılanan Meral Akşener, Çayeli ilçesinde de protestoların hedefi oldu. Kalabalık arasında bulunan bazı kişiler İYİ Parti'lilerin kullandığı araçlara su şişesi, domates ve ayakkabı attı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çayeli ilçesindeki Cengiz Topel Caddesi'ne geldi.

Bölgede toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten Akşener'i protesto etti. Bazı vatandaşlar da "Terörist Akşener" şeklinde slogan attı.

'Terörist Akşener' sloganı atıp ayakkabı fırlattılar

Bu sırada, "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganı atan İYİ Parti'liler ile protestocu grup arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri, Akşener ve parti yöneticilerinin içinde bulunduğu aracın çevresinde önlem aldı. Polis ve bazı vatandaşların uyarısıyla tepkilerin azalması üzerine Akşener, esnaf ziyaretine başladı.

'Terörist Akşener' sloganı atıp ayakkabı fırlattılar - Resim : 2

Bunun üzerine kalabalık bir grup, Akşener'e yönelik protestolarını sürdürdü. Kalabalık arasında bulunan bazı kişilerin araçlara su şişesi, domates ve ayakkabı attıkları gözlendi.
Akşener, tepkilerin yeniden artması üzerine aracıyla polis eşliğinde ilçeden ayrıldı.

'Terörist Akşener' sloganı atıp ayakkabı fırlattılar - Resim : 3

'Terörist Akşener' sloganı atıp ayakkabı fırlattılar ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Rize Çayeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.