Saldırı hazırlığındaki teröristler öldürüldü

Terör örgütü PKK/YPG'nin bir saldırı girişimi daha önlendi. Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde saldırı hazırlığında olan PKK/YPG'li teröristler komandoların düzenlediği operasyonda öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı, saldırı ve sızma girişiminde bulunan toplam 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kahraman Komandolarımızdan teröre geçit yok!

Barış Pınarı bölgesinde yol kontrol noktamıza bomba yüklü motosiklet ile saldırmaya çalışan bir, güneyden sızma girişiminde bulunan iki olmak üzere toplam 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi."

Saldırı hazırlığındaki teröristler öldürüldü ile ilgili etiketler Barış Pınarı terörist Komando Operasyon Milli Savunma Bakanlığı pkk/ypg
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.