Terör örgütünün Suriye planı devrede! ABD ve Rusya hakimiyetindeki bölgelere dikkat!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin HDP'li Garo Paylan'ın kanun teklifine tepkisini, Gezi Parkı davasında Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına ABD ve Almanya'nın hadsiz çıkışlarını, Pençe - Kilit Operasyonu ile PKK'ya vurulan 4 kilit ile operasyonla köşeye sıkışan PKK'nın Suriye planını konuştu.

"VEKİL DE OLSA BU YANLARINA KAR KALMAMALI. HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMALI"

Ceyhun Bozkurt, "İç cepe hemen hemen her konuda Türkiye'yi sırtından hançerlemeye yönelik politikalar yürütüyor. HDP'nin vekilinden beklenen bir çıkış. İddialara karşı Türkiye'nin ortaya koyduğu belgeler var. Tarihçiler belgeler üzerinden konuşabilir. Bunu dile getirenler iç cephede Türkiye'ye karşı düşmanlık peşinde. Vekil de olsa bu yanlarına kar kalmamalı. Hukuki süreç başlatılmalı, dokunulmazlıkları kaldırılmalı ve soruşturmaya tabi tutulmalıdır. Birileri düğmeye basmış gibi gerilimi tekrar istiyor, çözüm istemiyor. Türkiye ile Ermeniler arasındaki sorun çözülürse kullanacakları aparat kalmayacak.

"GEZİ PARKI'NDAKİ ORGANİZASYONDA SAMİMİ İNSANLARIN ÇOĞUNLUĞUNU BELLİ BİR AMAÇ UĞRUNA EVİRMEYE ÇALIŞAN BİR GÜÇ VAR"

Gezi olayları bir yerden sonra bambaşka bir yöne evrildi, değişik tipler ortaya çıktı. Gezi Parkı eylemlerine destek vermek adına belli yapılanmaların elebaşları o dönemde Türkiye'ye gelerek, eğitim veriyorlar. O tepkileri kullanarak başka bir şeye evirmeye çalışıyorlar. Gezi Parkı'ndaki organizasyonda samimi insanların çoğunluğunu belli bir amaç uğruna evirmeye çalışan bir güç var. Bu gücün Türkiye temsilcilerini biliyoruz.

"TEL RIFAT VE AYN İSA İKİNCİ BİR KANDİL OLABİLİR AMA BAŞARAMAZLAR"

TSK'nın operasyonu örgütün hem silah hem de finans kaynaklarına darbe indiriyor. Üs bölgeleri oluşturup operasyon alanlarımızı kuşatıyoruz. Mağara mağara, in in temizlik yapılıyor. 70-80 kilometre derinliği örgütün Hakurk'tan Kandil'e uzanan kapısının anahtarıdır. Kandil'den Sincar'a uzanan hattı kestiğimizde örgüt Irak'ın kuzeyinde kuşatma altına alınıyor. Tel Rıfat'ta terör örgütünün tutulmasının nedeni Türkiye'nin temizliği bittiği zaman Türkiye dostu kuvvetlerin Halep ile sınırdaşı olunması istenmiyor. Tampon bölgeyi örgüt üzerinden kurmak istiyorlar. Tel Rıfat ve Ayn İsa'nın temizlenmesi gerekiyor. O bölgeler ikinci bir Kandil olabilir ama başaramazlar." şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Terör örgütünün Suriye planı devrede! ABD ve Rusya hakimiyetindeki bölgelere dikkat! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Kandil Suriye ABD Rusya pençe kilit

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.