Terör örgütüne bir darbe de Lice'de!

Diyarbakır'ın Lice kırsalında gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 1 milyon TL ödülle aranan Seyit Batman kod adlı terörist öldürüldü. İçişleri Bakanlığı, Faraşin bölgesinde de 2 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hava destekli operasyonda 1 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Etkisiz hale getirilen teröristin, 1 milyon TL'ye kadar ödülle turuncu kategoride yer alan sözde Amed eyaleti maliye ve cephane sorumlusu Seyit Batman kod adlı Ekrem İptaş olduğu tespit edildi.

FARAŞİN BÖLGESİNDE 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamada ayrıca, iç güvenlik operasyonları kapsamında, Hakkari ve Van İl Jandarma Komutanlıkları koordinasyonunda jandarma özel harekat ve jandarma komando birliklerinin katılımıyla hava destekli operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonda, Van, Hakkari ve Şırnak kırsalındaki Faraşin bölgesinde 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Terör örgütüne bir darbe de Lice'de! ile ilgili etiketler PKK İçişleri Bakanlığı Diyarbakır terörist Lice turuncu liste
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.