Terör örgütü PKK/YPG'den hain saldırı: Fırat Kalkanı'nda sivilleri hedef aldı!

MSB'nin açıklamasına göre, teröristler Fırat Kalkanı bölgesinde iki ayrı yerde patlattıkları bombalarla 2 masum sivili katletti, 19 sivili de yaraladı.

Milli Savunma Bakanlığı: Terör örgütü PKK/YPG, masum sivilleri hedef alan canice gerçekleştirdiği terör saldırılarından vazgeçmiyor. Teröristler Fırat Kalkanı bölgesindeki iki ayrı yerde patlattıkları bombalarla 2 masum sivili katlederken, 19 sivili de yaraladı.

MSB, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Masum sivilleri katletmekten başka bir amacı olmayan PKK/YPG terör örgütü ve destekçileri unutmamalıdır ki bölgenin huzur ve güvenliği için her türlü terör örgütüne karşı mücadeleyi sürdürecek, teröristleri inlerinde etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz!" dedi. 

Terör örgütü PKK/YPG'den hain saldırı: Fırat Kalkanı'nda sivilleri hedef aldı! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı msb Fırat Kalkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.