Terör örgütü PKK'nın kirli planı ortaya çıktı: Kiliselere saldırıp suçu Türkiye'ye atacaklar...

TSK'nın başarılı operasyonları karşısında çaresizliği giderek artan eli kanlı terör örgütü PKK/YPG'nin kalleş bir planı ortaya çıktı. Suriye'de Hıristiyanların yoğun yaşadığı bölgeler ve kiliselere saldırılar düzenlemeyi amaçlayan PKK'nın bu saldırıları düzenleyip ardından suçu Türk birliklerine atmayı planladığı öğrenildi.

Mehmehçiğin darbe üstüne darbe yaşattığı terör örgütü PKK/YPG 'nin köşeye sıkışınca kirli planlar peşinde olduğu ortaya çıktı. 

Eli kanlı teröristlerin, iç savaş öncesi ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 10’unu oluşturan Suriye’deki Hristiyanların yoğun yaşadığı bölgeler ile kiliselere top ve havan saldırıları düzenleyerek suçu Türk birliklerinin üzerine atmayı planladıkları öğrenildi.

AMAÇ: TÜRKİYE'Yİ ZOR DURUMDA BIRAKMAK

Yapılacak atışlarla saldırı noktalarındaki Hristiyan sivillere ve kilise benzeri ibadethanelere kasıtlı olarak zarar vermek isteyen örgütün, yazılı ve sosyal medyayı da kullanarak Türkiye’yi uluslararası arenada zor durumda bırakmayı amaçladığı bildirildi.

HRİSTİYANLAR DA ŞAM REJİMİ VE PKK'DAN KAÇIYOR

Öte yandan bölgedeki kaynaklarca, Suriye’de iç savaştan önce sayıları 2 milyonu aşan Hristiyan nüfusun, Şam rejim ve PKK/YPG terör örgütünün uyguladığı şiddet nedeniyle 677 bin civarına düştüğü ifade edildi.

 

Terör örgütü PKK'nın kirli planı ortaya çıktı: Kiliselere saldırıp suçu Türkiye'ye atacaklar... ile ilgili etiketler PKK Kilise Suriye terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.