Terör örgütü mensuplarına düzenlenen sahte kimlikler ele geçirildi!

İstanbul'da jandarma ekipleri başta terör örgütü mensupları olmak üzere yurt dışına çıkış yapmak isteyenler için sahte belge düzenleyen 1 kişiyi yakaladı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, E.Y isimli bir şahsın, terör örgütü mensupları ve  yasadışı yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen kişilere nüfus cüzdanı, sürücü belgelerine el konulanlara sahte sürücü belgesi ve çalıntı araçlara ruhsat düzenlediği bilgisini aldı.

SAHTE NÜFUS CÜZDANLARI, SÜRÜCÜ BELGELERİ VE ARAÇ RUHSATLARI ELE GEÇİRİLDİ

Araştırmalarını derinleştiren ekipler, E.Y'nin sahte belgeleri, Kartal'da bulunan evinde hazırlayarak kendisiyle irtibata geçen şahıslara teslim ettiğini belirledi. Düzenlenen operasyonla şüpheli yakalanırken, E.Y'nin ofis şeklindeki evinde yapılan aramalarda, 500 eski tip Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı, 500 eski tip sürücü belgesi, 250 araç ruhsatı, 1 adet bilgisayar, 1 adet yazıcı, 1 adet soğuk damga makinesi, 1 adet PVC kaplama makinesi ve çok sayıda resmi belgede sahtecilik suçuna konu materyal ele geçirildi.

E.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Terör örgütü mensuplarına düzenlenen sahte kimlikler ele geçirildi! ile ilgili etiketler Jandarma terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.