'Terör örgütleri yetmezmiş gibi şimdi de suç örgütlerine bel bağladılar'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Muhalefete, suç örgütü lideri Sedat Peker üzerinden yüklenen Erdoğan, "Şimdi de suç örgütlerine bel bağladılar" dedi. Erdoğan, "Suç örgütlerinin iftiralarıyla kaybedecek zaman yok. AK Parti'nin kirli senaryolara çekilmesini kabul edemeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Milli iradenin tecelligâhı olan bu çatının altında olan her gayret, elde edilen her netice ülkemizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştırmaktadır. Hizmet bayrağının bugünkü temsilcileri olan sizler, artık çok daha büyük bir sorumlulukla karşı karşıyasınız. Biri istiklal harbinde, biri 15 Temmuz'da olmak üzere iki defa gazilikle şereflenen meclisimiz, her dönemde zorlu imtihanlardan geçmiştir.

Tek parti faşizmin baskılarına ve kötü mirasına rağmen Türkiye'yi demokrasiyle bu meclis tanıştırmıştır. Darbeler ve muhtıralar yanında, vesayetin sinsi oyunlarıyla sürekli tökezletilen meclisimiz, her seferinde ülkemizi demokrasi rayına oturtmayı başarmıştır. Son dönemde meclisimiz yine birbiri ardına zorlu imtihanları alnının akıyla vermiştir.

"7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİN ASLA UNUTULMAMASI GEREKİYOR"

Türkiye 2013'teki Gezi olaylarıyla başlayan karanlık senaryonun Meclis veçesiyle, 7 Haziran 2015 seçimlerinde karşılaşmıştır. Ülkemizin üzerine belirsiz kara bulutlarının çöktürülmeye, eski Türkiye özlemlerinin tekrar canlandırılmaya çalışıldığı, terör örgütleri eliyle siyasetin dizayn edilmeye çalışıldığı 7 Haziran 2015 seçimlerinin asla unutulmaması gerekiyor.

SUÇ ÖRGÜTLERİNE BEL BAĞLAMIŞ DURUMDALAR

Geçtiğimiz yılın mart ayından beri tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgın süreci, yoğun dönemi yeni bir seviyeye taşımıştır. Türkiye siyasetten ekonomiye, sağlığa kadar tüm bu sıkıntıların üstesinden gelerek 84 milyon vatandaşının hakkına, hukukuna, geleceğine sahip çıkmıştır.

Ülkemizde ne dış güçlerin ne de onların piyonlarının istikamet çizmesine izin vermedik. Lağım çukuru diye ifade edilen iftiraların ve onları ortaya atan mahfilerin peşinden gitmek, ancak kendini oraya layık görenlerin işidir.

Milletten umutlarını kesenler, gırtlaklarına kadar iç içe girdikleri terör örgütleri yetmemiş olacak ki, şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Onurlu insanların başvurduğu istifa diye bir müessese vardır. Girdiği her seçimde şu kadar oy almazsam bırakırım diyen ve her defasında arsızca koltuğunda oturmaya devam edenler aynanın karşısına geçip bunu kendilerine söylemelidir.

"AK PARTİ'Yİ KİRLİ SENARYOLARIN İÇİNE YERLEŞTİRME GAYRETLERİNİ KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

AK Parti'yi kirli senaryoların içine yerleştirme gayretlerini kabul etmemiz mümkün değildir. Terör örgütleriyle de suç örgütleriyle göğüs göğüse mücadele eden parti biziz. Kendi kirli geçmişlerini bizi karalayarak örtebileceklerini sananlar, sosyal mecra üzerinden değil, demokratik mecralarla yönetildiğini 2023'te bir kez daha göreceklerdir.

Bize iftira atan kesimlere baktığımızda arkalarında 3-4 örgütün bulunduğunu görürüz. Bunlardan biri PKK ve sivil görünümlü uzantılarıdır. Bir diğeri FETÖ terör örgütüdür. Diğeri ise eskiden beri Ermeni örgütlerinin artığı kuruluşlardır. Şimdi bir de organize suç örgütü mensuplarını eklediler. Bunların hepsi aynı kaynaklardan beslenmektedir. Tüm bu malzemeleri kişisel ikbal uğruna tekrarlayan bir kısım siyasetçileri de bu listeye eklememiz gerekiyor.

FETÖ'den PKK'ya organize suç örgütlerine kadar tüm yeminli millet düşmanlarının iftiralarını Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe üzülüyoruz. Onlarla kaybedecek vaktimiz yok, yapacak işimiz çok.

"NANKÖRLÜĞE DEVAM ETSİNLER"

Sözde siyasi parti genel başkanı olarak çıkıp konuşanlara, durmadan hep iftira. Neymiş millet açmış, bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin. Bizler tüm imkanlarımızı seferber ederek yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. Bu konuda en ufak bir aksama söz konusu değil. Yapılandırma ise tüm yapılandırmaları yapıyoruz. Nankörlük parayla değil. Onlar nankörlüğe devam ediyorlar. Bunlar çıkmış millet aç diyor.

"GÜNDEMİMİZDE HİZMETTEN BAŞKA KONU YOK"

Evet, ben Rizeliyim. Rize'de çay müstahsilinin davranışını iyi bilirim. Trakya'daki üreticilerin çeltik üreticisinin yaklaşımını iyi biliyorum. Ama bunlardan bihaber olanlar kalkıp da çeltik üretici ne üretir bundan anlamaz ki... Bizler bütün bunları oradaki kooperatiflerin yöneticileriyle görüşerek adımlarımızı attık.

Çevrenin korunmasında bugüne kadar yaptıklarımızın ve sorunlarla yapacaklarımızın kapsamlı bir değerlendirmesini ayrıca yapacağım. Bizim gündemimizde ülkemize ve milletimize yapacağımız hizmetlerden, eserlerden, 7 düvele karşı verdiğimiz ve vereceğimiz mücadelelerden başka konu yoktur. Milletimizle birlikte sizler de takip ediyorsunuz. Onlarca yol, tünel, köprü, baraj, millet bahçesi, toplu konut açılışı yapıyoruz.

Yerli otomobilimize sahip olma konusundaki çalışmalarımız planladığımız gibi yürüyor. Tüm OSB'lerde yeni fabrikalar inşa ediliyor, kapasiteler genişliyor. Eğitimde okul öncesinden üniversiteye kadar güçlü altyapı kurduk, semeresini görmeye başlayacağız. Sporda da çocuklarımız ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak altyapı kurduk.

"BUNLARIN KALPLERİ MÜHÜRLÜ"

Bunların gözleri var göymez, kulakları var duymaz, dilleri hakikati söylemez. Bunların kalpleri mühürlü. Marmaray'dan geçmedin mi? Git bir geç. Avrasya var oradan geç. Yavuz Sultan Selim Köprüsü oradan bir geç. Osman Gazi, otoyollar geçmedin mi? Elbette kullanmıştır. İzmir Milletvekilisi, İstanbul-İzmir otobanından da mı geçmedin?

"HALİÇ'İ NASIL TEMİZLEDİYSEK, MARMARA'YI DA ÖYLE TEMİZLEYECEĞİZ"

Başımızı ağrıtan bir konuya geliyorum. Marmara'daki müsilaj sorunu... Haliç'i nasıl tertemiz hale getirdiysek, denize girilir hale getirdiysek, bu müsilaj belasından da kısa sürede İstanbul'umuzu ve Marmara'mızı temizleyeceğiz. Uzman ekipleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mız harekete geçti. Alınan numuneler TUBİTAK'ta inceleniyor. Karadaki tüm katı atık tesislerinde denetimler sıklaştırıldı. STK'lar, belediye yetkisinin katılımı ile en büyük çalıştay Kocaeli'de gerçekleştirildi. Konu enine boyuna ele alındı. Haliç'i, Boğazları koruma konusunda hazırladığımız Marmara Denizi'ni koruma eylem planımızı milletimiz ile paylaştık.

"STRATEJİK PLANIMIZI 3 AYA TAMAMLAYACAĞIZ"

Yarın YÖK ile üniversitelerimizin çalışmalarını değerlendirmek için bir toplantı gerçekleştirilecek. Toplantı sonrası Külliye'de bilim insanları ile bir araya geleceğiz. Atık su arıtma sistemlerimizi en ileri teknolojiye taşıyarak, Marmara Denizi'nin tamamını koruma alanı ilan ederek Marmara'yı temizleyeceğiz. Stratejik planımızı da 3 ay içinde tamamlıyoruz. Meclis Grubumuz araştırma komisyonu için gerekli girişimi başlattı. Silahtarağa'daki arıtma tesisini törenle durduran, Küçükçekmece derelerini bakterilere teslim eden, Beykoz'daki, Şile'deki arıtma tesisleri kullanamayan, her yerinden basiretsizlik akan bir zihniyete biz bu ülkeyi teslim edemeyiz. Herkes kendi işini öncelikle yapacak.

'Terör örgütleri yetmezmiş gibi şimdi de suç örgütlerine bel bağladılar' ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Sedat Peker ak parti grup toplantısı Kılıçdaroğlu müsilaj
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.