TERÖR ELEBAŞI ÖCALAN’IN YAKALANIŞININ PERDE ARKASI!

Alçak terör örgütü PKK’yı kurarak gerçekleştirdiği katliamlarla binlerce insanın ölümüne sebep olan Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının üzerinden tam 22 yıl geçti. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 15 Şubat 1999'dan beri İmralı Adası’nda cezaevinde bulunan Abdullah Öcalan’ın Kenya'nın başkenti Nairobi'deki havaalanında Türk güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanmasını ve PKK’nın kuruluş sürecini araştırdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Hain terör örgütü PKK’yı kurarak gerçekleştirdiği korkunç katliamlarla bebek, yaşlı demeden binlerce insanın ölümüne neden olan Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının üzerinden tam 22 yıl geçti. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 15 Şubat 1999'dan beri İmralı Adası’nda cezaevinde bulunan Öcalan’ın Kenya'nın başkenti Nairobi'deki havaalanında Türk güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanmasını ve PKK’nın kuruluş sürecinin perde arkasını masaya yatırdı.

TERÖR ELEBAŞI ÖCALAN’IN YAKALANIŞININ PERDE ARKASI!

Abdullah Öcalan kimdir? Bölücü terör örgütü PKK nasıl kuruldu? Suriye’de nasıl korundu? Öcalan katıldığı toplantılarda hangi örgüt liderleri ile tanıştı? Hangi ülkeler PKK’nın silahlı eğitimine yardım etti? Öcalan’ın yakalanıp Türkiye’ye getirilme operasyonunun perde arkasındaki en önemli detaylar neler? Yargılanma sürecinde neler yaşandı? sorularının cevapları ve daha fazlası Mevlüt Yüksel ile ‘Haber Analiz’de…

Mevlüt Yüksel ile "Haber Analiz" SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

TERÖR ELEBAŞI ÖCALAN’IN YAKALANIŞININ PERDE ARKASI! ile ilgili etiketler Abdullah Öcalan PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.