"Terör devletinin doğumu bekleniyordu, sonra Türkler geldi!"

Terör ve güvenlik uzmanı Hacı Murat Dinçer, SuperHaber'e yazdığı yazısında Haganah ve PYD terör örgütlerini ele aldı. Barış Pınarı Harekatı ile ilgili "Adını hangi süslü kelimelerle bezerseniz bezeyin sahada hiçbir terör örgütünün ordumuz karşısında şansı yok. " diyen Dinçer, yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. İşte Dinçer'in 'Haganah ve PYD' başlıklı o yazısı...

Haganah: 1920 ‘de İngiltere’nin manda yönetimi altında bulunan Filistin’de kurulmuş olan Siyonist Yahudi terör örgütüdür. Yahudi gençlerden oluşan Haganah militanları İngiliz istihbaratı ve özel birlikleri tarafından eğitildi. Avrupa’dan ve özellikle İngiltere’den silah ve mühimmat yardımı aldı. Örgüt 1920/1948 yılları arasında; El Hisas, Tiberias, Hayfa, Safed, Beled Eş- Şeyh, Deir Yasin, Kudüs gibi Arap şehirlerinde sivil ve çocuk katliamları yaptı. Örgütün amacı Filistin Halkına gözdağı vererek göçe zorlamaktı. Filistin’de demografik yapı değişti, 1948 yılında Haganah terör örgütünün temellerini attığı İsrail Terör Devleti kuruldu. 

PYD: 2003’de Suriye rejiminin kontrol edemediği ancak egemenlik iddia ettiği topraklarda PKK tarafından parça yapılanma kapsamında kurulan terör örgütüdür. 2011 yılında Suriye krizi başladı. El Kaide’nin parçası olarak Irak’ta ortaya çıkan IŞİD; İngiltere ve İsrail istihbaratının organizesinde özel kuvvetlerinin de desteğini alarak Suriye topraklarının büyük bir kısmını ele geçirdi ve defacto yönetim ilan etti. ABD çıkarlarına ters gördüğü IŞİD’İ bertaraf etmek için PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye silah, mühimmat, eğitim ve istihbarat desteği verdi. ABD’NİN hava desteğini de alan PYD/YPG; kameralar önünde görsel şovlarla desteklenen sözde şehir içi çatışmalarıyla IŞİD’İ görece yenilgiye uğrattı. PYD; PKK kimliğinden sıyrılarak dünyayı IŞİD belasından kurtaran seküler yaramaz solcu çocuklar olarak emperyalist AB ve ABD’nin gözdesi oldu. ABD otoriter baba; PYD şımarık çocuktu artık. PYD Suriye topraklarının 1/3 ünü kontrol eder duruma geldi, ele geçirdiği yerlerde demografik yapıyı değiştirecek göç dalgalarına sebep olan sivil ve çocuk katliamı yaptı. Dünya gözünü yummuş Ortadoğu’da 72 yıl sonra kurulacak yeni bir terör devletinin doğumunu bekliyordu. Sonra Türkler geldi. 

Senaryo aynı; Küresel Sermaye ve Evangelistler birçok konuda anlaşamasa da üstünde hemfikir oldukları tek konunun Büyük İsrail Devleti’ni kurmak olduğu ortada; bu günlerde dünya çok karışık:

*1948’de kurulan İsrail Terör Devleti’nin 2020’de ulaşması planlanan yeni sınırları için hibrit kullanıma alınan örgüt hangisi olacak/olmalıydı? İngiltere ve İsrail’in IŞİD’i mi? ABD’nin PYD si mi?

*Türkiye bir hamlede emperyalist dünyanın Büyük İsrail hayalini nasıl sekteye uğrattı? Türkiye’de yüzyıllardır beslenip semirtilen ‘’beyazlar’’ nerede? Suriye’de kurulacak ‘’terör devletinden’’ vazgeçilecek mi? 

İngiliz özel kuvvetlerinin eğitip donattığı IŞİD ile ABD özel kuvvetlerinin eğitip donattığı PKK/PYD-YPG Türk Ordusu karşısında kuru sonbahar yaprakları gibi oradan oraya savruluyor. Adını hangi süslü kelimelerle bezerseniz bezeyin sahada hiçbir terör örgütünün ordumuz karşısında şansı yok. Eskilerde çokça söylenen sahada kazanıp masada kaybettiğimiz tespitinin de kıymeti harbiyesinin kalmadığı ortada; yedi düvel birleşti, birleşsin:

‘’İşin sırrı… Sınırlarımızı sırasıyla ve sabırla aşmaya çalışmaktır’’

-Martı/ Richard Bach

"Terör devletinin doğumu bekleniyordu, sonra Türkler geldi!" ile ilgili etiketler Türkiye PKK PYD Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.