Terminator Dark Fate fragmanı izle!

Terminator Dark Fate fragmanı izle! 1991 yılında ilk filmiyle çıkış yapan Terminator'un yeni filmi Dark Fate'in fragmanı yayınlandı. Yönetmen Tim Miller’in çekeceği filmin yapımcı koltuğunda ise James Cameron oturuyor. İnternette ise Terminator Dark Fate'ın fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapıyor. Bir yandan da film ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aranıyor. İşte Terminator Dark Fate fragmanı izle!

Terminator Dark Fate fragmanı izle! Sarah Connor'ın yeniden beyaz perdeye konuk olacağı Terminator: Dark Fate'in fragmanı yayınlandı. İnternette ise bu filmin ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Terminator Dark Fate'in fragmanını izlemek isteyenler için tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor. İşte Terminator: Dark Fate trailer izle...

TERMİNATOR DARK FATE FRAGMANI İZLE!

Zaman yolculuğu kavramını kurgu eserlerde sık sık görüyoruz. Birileri zamanın akışına müdahale etmezse rahat etmiyor. Terminatör serisinde ise bu durumu hoş görmemiz mümkün.

1991 yılından günümüze kadar çıkan tüm Terminatör filmleri, yeni bir anlatıma yer açmak için büyükçe bir çöp torbasına koyulup çöpün dibine basıldı. Yani, Terminator 2: Judgement Day sonrasında olan bütün filmler ve bir dönem çıkan, markanın adını kirletecek kadar kötü o garip yapımlar artık hikayenin bir parçası değil. Hatta bu filmlerin çöpe gitmesi bile hikaye açısından sorun değil. Başta da dediğimiz gibi, zaman yolculuğu sonuçta.

Fragmanın özünde de bu hikaye var. Daha doğrusu bu hikayenin tam olarak nasıl gözükeceği, bu hikayenin temelini oluşturuyor.

Deadpool filminden tanıdığımız yönetmen Tim Miller’in çekeceği filmin yapımcı koltuğunda ise James Cameron var. Bu ikilinin, iyi bir senaryoyla yıllar sonra beklediğimize değecek bir Terminator filmi yapacağına şüphe yok.

Terminator: Dark Fate, 1 Kasım 2019’da vizyona girecek. 

İŞTE TERMİNATOR: DARK FATE'İN İLK FRAGMANI!

Terminator Dark Fate fragmanı izle! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.