'Terminatör' Arnold Schwarzenegger, Trump'a kılıç çekti

ABD'de geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetçiler tarafından kongre binasına düzenlenen baskının yankıları sürüyor. Ülkenin büyük bir kısmı, görevinde son günlerini yaşayan ABD Başkanı Donald Trump'ı bu olaylardan sorumlu tutuyor. Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, Trump'ı hedef alan son videosunda dikkat çeken ifadelere yer verdi. Trump'ı ve destekçilerini Nazilere benzeten ünlü oyuncu, ABD Başkanı'na bir de kılıç çekti. İşte o görüntüler...

3 Kasım 2020 tarihinde düzenlenen ABD başkanlık seçimleriden Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, önde götürdüğü seçimi sonlara doğru Demokratların adayı Joe Biden'a kaptırdı. 

Bu gelişme üzerine birçok eyalette hile yapıldığını savunan Trump, Biden'ın başkanlığının tescilleneceği toplantı öndesinde başkent Washington'da miting düzenleme kararı aldı.

Burada on binlerce insana seslenen Trump, konuşmasının ardından destekçilerine kongre binasına yürümeleri konusunda talimat verdi. Öfkeli kalabalık bu ifadenin ardından kongre binasına baskın düzenledi. Özel harekat timlerinin güçlükle bastırdığı protestolarda 5 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi de yaralandı.

Tüm dünya bu gelişmeleri merakla takip etti. Trump hakkında azmettirici olduğu iddiasıyla dava açılacağı, başkanlıktan azledilmesi gerektiği gibi birçok iddia gündeme geldi.

Tüm bu gelişmelerin ardından Trump, seçimlerde hile yapıldığını ve bu nedenle sonuçları kabul etmediğini vurgulayarak 20 Ocak tarihinde başkanlık koltuğunu sorunsuz şekilde devredeceğini duyurdu.

TERMİNATÖR'DEN TRUMP'A KILIÇLI GÖZDAĞI

Eleştirilerin hedefindeki Trump'a, sosyal medya üzerinden sürpriz bir isim de sert şekilde tepki gösterdi. 

Ülkesinde iki dönem de vali olarak görev yapan Terminator serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger, Trump'ı hedef göstererek, en kötü başkan olmakla itham etti.

73 yaşındaki ünlü oyuncu, Avusturya'da İkinci Dünya Savaşı döneminde yaşadıklarından yola çıkarak, ''O gece Trump destekçileri Nazilere benziyordu. Amerika çarşamba akşamı 'Kristal Gecesi'ni yaşadı. ABD'nin demokrasisine ev sahipliği yapan binanın kapısını kırdılar, yıktılar. Ülkemizin üzerine kurulduğu prensipleri ezdiler'' ifadelerini kullandı.

"DONALD TRUMP EN KÖTÜ BAŞKAN"

Trump hakkında, "Kaybetmiş bir lider. En kötü başkan olarak tarihe geçecek. İşin iyi tarafından bakarsak yakında eski bir tweet gibi alakasız hale gelecek" yorumunu yapan Schwarzenegger, Conan filminde kullandığı kılıcı çıkararak konuşmasını sürdürdü.

Ünlü oyuncu, "İşte kılıçlar hakkında bir bilgi. Kılıç ne kadar darbe alırsa o kadar kuvvetlenir. Çekiçle ne kadar çok vurulur ve ardından ateşte ısıtıldıktan sonra soğuk suya batırılınca kuvvetlenir. Bunu bir kılıç ustası olun diye söylemiyorum. Bizim demokrasimiz bir kılıç gibi ve ne kadar darbe alırsa o kadar güçlenir" dedi.

'Terminatör' Arnold Schwarzenegger, Trump'a kılıç çekti - Resim : 2

'Terminatör' Arnold Schwarzenegger, Trump'a kılıç çekti ile ilgili etiketler Trump ABD seçim Tehdit arnold schwarzenegger kongre baskın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.