Termik santral patlarsa ne olur? Yangın Kemerköy Termik Santraline sıçradı!

Türkiye'de çıkan orman yangınları devam ediyor. Muğla'nın Milas ilçesinde devam eden orman yangını Kemerköy Termik Santrali'ne sıçradı. Termik santralin personeli tahliye edildi. Peki termik santral patlarsa ne olur?

Termik santral patlarsa ne olur? Orman yangınları termik santrale sıçradı. Muğla'nın Milas ilçesinde yer alan Kemerköy Termik Santral'e sıçrayan orman yangını sonrası personel tahliye edildi.

TERMİK SANTRAL PATLARSA NE OLUR?

Muğla'nın Milas ilçesinde devam eden orman yangınları artık şehir içine kadar ilerlemiş durumda. Milas ilçesinde yer alan Kemerköy Termik Santral'ine sıçrayan yangın devam ediyor. Personelin tahliye edildiği Termik santralin yanması durumunda patlamaların meydana gelebileceğiniz ve elektrik kesintilerine neden olabileceği belirtiliyor.

Bunun da kısa süreli geçici elektrik kesintilerine neden olabileceği belirtiliyor. Ancak bölgedeki diğer santrallerin çalışmasının Ege bölgesini etkileyecek bir kesintiye neden olmayacağı görüşü ağır basıyor. Kömürle çalışıyor olmasının patlama sıkıntısı yaratmayacağı yapılan açıklamalar arasında.

Termik santral patlarsa ne olur? Yangın Kemerköy Termik Santraline sıçradı! ile ilgili etiketler Muğla termik santral patlarsa ne olur termik santrak kemerköy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.