Terk ettiği eşine döndü diye çırılçıplak köy meydanında yürüttüler!

Hindistan'da erkek ve Hindu olmayan her türlü kesime karşı nefret suçları dur durak bilmiyor. Şiddetin mağduru bu kez de bir kadın oldu. Terk ettiği eşine dönen kadın 'ceza çekmesi için' köy ahalisi tarafından çırılçıplak soyularak köy meydanında yürütüldü. 6 kişi tutuklandı.

Hindistan merkezli haber ajansı ANI’nin polis kayıtlarına dayandırdığı haberinde aktardığına göre, Hindistan'ın Batı Bengal eyaletindeki Paschim Chengmar köyünde yaşayan 35 yaşındaki evli bir kadın, köyün toplu halde karıştığı bir nefret suçunun hedefi oldu.

35 yaşındaki kadın, akatarılan bilgilere göre komşu köyden bir başka erkekle yasak şekilde birlikte oldu.

KÖYÜNE GERİ DÖNÜP EŞİYLE BARIŞTI

Aldatan kadın, bilinmeyen bir sebeple daha sonra köyüne dönerek eşiyle barıştı ve onunla yaşamaya devam etti. 

Çok sayıda köylünün saldırısına uğrayan kadın, önce çırılçıplak soyuldu, ardından da çıplak olarak köy meydanında yürümeye zorladı.

6 KİŞİ TUTUKLANDI DİĞERLERİ ARANIYOR

Görüntülerin sosyal medyada ortaya çıkması üzerine polis altı kişiyi tutukladı.

Olaya karışan diğer köylülerin bulunması için çalışmalar devam ediyor. Kadın ise müşahede altına alındı.

Terk ettiği eşine döndü diye çırılçıplak köy meydanında yürüttüler! ile ilgili etiketler Hindistan Kadın Çıplak barıştı köy yürüttüler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.