Terim'in raporundan; 5 bölgeye transfer şart!

Galatasaray ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek olan ve her ne kadar başkan adayları kendisi ile devam etmek istediklerini beyan etse de yeni sözleşme konuşmak için gerel kurulu bekleme kararı alan Fatih Terim, kulübün sezon planlamasında geri kalmaması adına transfer raporunu hazırlayarak İstanbul’dan ayrıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulüpten ayrılırken, yeni gelecek yönetime kapsamlı bir rapor bıraktı. Seçimli genel kurulu göz önüne alıp yeni yönetimin önünü açmak adına Florya’dan ayrılan tecrübeli teknik adam buna karşın giderken yine üzerine düşeni yapmış oldu.

Hürriyet'in haberine göre Terim, Florya’dan ayrılmadan önce sunduğu raporunda hem iç hem de dış transferde Galatasaray’ın acil ihtiyaç planını rapor etti. Hocanın hazırladığı rapora göre; Galatasaray’ın acilen 5 bölgeye takviye yapması gerekiyor.

Başarılı teknik direktör, Marcelo Saracchi ile Emre Taşdemir’in ayrılacak olması nedeniyle öncelikli olarak sarı kırmızılı kulübün sol bek takviyesine ihtiyacı olduğunu belirtti. Terim raporda bununla beraber Linnes ile Şener’in de kontratlarının bitmesi sebebiyle Yedlin dışında alternatifi bulunmayan sağ beke de oyuncu transferi gerektiğine yer verdi.

YERLİ STOPER ŞART

Raporda ayrıca doğru kadro planlaması adına yerli bir stoper takviyesi ile birlikte orta sahada ön libero pozisyonuna ve forvete transfer yapması gerektiğine dikkat çekti. Terim, raporunda özellikle iki ismin adını vererek söz konusu futbolcuların takımda tutulmasının gelecek sezon hedefleri için önemli olduğuna vurgu yaptığı belirtildi.

Fatih Terim, devre arasında kiralanan Halil Dervişoğlu ile Gedson Fernandes’in de sarı kırmızılı forma altında gelecek sezon daha önemli işlere imza atacağına inandığını ve bu iki ismin de transferine çözüm üretilmesi gerektiğini dile getirdi.

Terim'in raporundan; 5 bölgeye transfer şart! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.