Terim görevden ayrıldı mı alındı mı? Perde arkasında yaşananlar ve Galatasaray yönetiminin planı!

Fanatik yazarı Hakan Can, Galatasaray'ın Fatih Terim ile yollarını ayırmasını SuperHaber YouTube kanalında değerlendirdi...

Fanatik yazarı Hakan Can'ın SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ile gerçekleştirdiği canlı yayında, Galatasaray'ın Fatih Terim ile yollarını ayırması sonrası Galatasaray'ın yeni hocasıyla ilgili iddiaları ve Fatih Terim ile Burak Elmas arasındaki projenin ayrıntıları masaya yatırıldı.

"HATALAR ZİNCİRİ GALATASARAY'I BU NOKTAYA GETİRDİ. TERİM KARİYERİNİN EN BAŞARISIZ DÖNEMİNİ GEÇİRDİ"

Fanatik yazarı Hakan Can, "Bugünkü ayrılıktan sonra Elmas'ı uzun süre hırpalayacak bir sonuç olacak. Elmas'ın başlangıçtaki tutumu ve Terim görevdeyken hoca bakması yanlıştı. Hatalar zinciri Galatasaray'ı bu noktaya getirdi. Terim sportif olarak kariyerinin en başarısız dönemini geçirmiştir. Yönetim ile Terim uzlaşamadı. 2000'de, 2012'de, 2018'de Terim takımı şampiyon yaptı. Çünkü kendisiyle uzlaşmayı becerebilen bir yönetim vardı. Ne projesiymiş bu? Proje diye anlattıkları genç oyuncu transfer etmek projeyse tebrik ederiz, proje başarısız oldu.  Yalçın geçen sezon altyapıdan iki oyuncuyu A Takım'a çıkardı. Destanoğlu ve Yılmaz şampiyonluk gördü. Bu sezon da Serdar Saatçı ile Emirhan çıktı. Proje budur. Terim kulağını dışarıya tamamen kapattı. İyi Galatasaraylı olan ve Terim'i seven insanlar çok üzüldü. Burak Elmas'ın Alman ekolüyle çalışmak istediğini önceden duymuştum. Şu an itibariyle Elmas'ın seçime gitme dönemi başlamıştır. Oyuncuların bir iki ay içinde iyi futbol oynayarak lige döneceğini tahmin ediyorum. Bu süreç Elmas'ın başkanlık süresini tamamlayamaya yeter mi bilinmez. Burak Elmas varken Okan Buruk Galatasaray'da çalışmaz." ifadelerini kullandı.

Hakan Can'ın açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Terim görevden ayrıldı mı alındı mı? Perde arkasında yaşananlar ve Galatasaray yönetiminin planı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim hakan can burak elmas

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.