Tercihi İngilizler'i ayağa kaldırdı!

Kraliyet ailesinin çiçeği burnunda düşesi Meghan Markle'ın, kıyafet tercihleriyle İngiliz halkının tepkisini çektiği iddia edildi. Yakın zamanda Prens Harry ile Avustralya'ya gitmesi beklenen Markle, giymek istedikleriyle aile içerisinde krize sebep oldu.

İngiliz kraliyet ailesinin yeni üyesi Meghan Markle kıyafet terichleri ve hakkındaki iddialarla ülke gündemine oturmaya devam ediyor. Yakında Prens Harry ile birlikte Avustralya turuna çıkması beklenen Markle’ın yanına götürmek istediği ve Avustralya’da denemek istediği kıyafet aile arasında ciddi bir kriz yarattı…

Etkinliklerde genellikle pantolon giyen ve saray adabına uygun davranamamasıyla İngilizlerin tepkisini çeken Markle’ın gündeme getirdiği kıyafete ise Prens Harry bizzat karşı çıktı. Avustralya’da temaslarda bulunacak ve hem siyasetçi hem de dernek temsilcileriyle görüşmeler yapacak kraliyet çifti arasında kriz yaratan kıyafetin ise bir smokin… Meghan Markle’ın Avustralya’da giymek üzere Stella McCartney tasarımı bir smokin aldığı ve bunu giymek istediği belirtildi.

Tercihi İngilizler'i ayağa kaldırdı!

Fakat Prens Harry’nin bu kıyafete pek sıcak bakmadığı belirtilirken, Buckingham Sarayı’ndan kaynaklar, saray yetkililerinin Markle’a, “Dizaltı etek ve opak çorap giy” uyarısında bulunduğunu aktardı. Markle’ın kıyafet seçimlerinin saray içerisinde huzursuzluk yarattığını açıklayan kaynaklar, “Geçtiğimiz haftalarda Meghan’ın bir Hollywood yıldızı gibi değil bir kraliyet ailesi mensubu olarak giyinmesini söyledik. Meghan’ın smokin önerisine Harry karşı çıktı. Bunun geleneksel olmadığını söyledi” yorumunu yaptı.

Tercihi İngilizler'i ayağa kaldırdı! ile ilgili etiketler Meghan Markle Prens Harry kıyafet tercih karşı çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.