Terazi ve Kova burçlarında parasal sorunlar! İşte 28 Mart - 3 Nisan 2022 haftalık burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarına ait 28 Mart - 3 Nisan 2022 haftalık burç yorumlarını sizler için hazırladık. İşte, 28 Mart - 3 Nisan 2022 haftalık burç yorumları…

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarına ait aşk, para, sağlık ve kariyer yorumları oldukça merak edilmektedir. İşte, 28 Mart - 3 Nisan 2022 haftalık burç yorumları

28 Mart - 3 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

İş hayatınız ile ev hayatınız arasında gidip geliyorsunuz. En kısa sürede bu sorunları ortadan kaldırarak hayatınıza odaklanın. İş birliği çerçevesinde bazı durumlar ön planda yer alacak ve biraz sinirlenebileceksiniz. Kendinizi çok fazla bunaltmayın.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eğlenceye zaman ayırıyorsunuz. Şans oyunlarına olan merakınız artmaya başlayacak. Eğer çocuklarınız varsa onlarla vakit geçirmeye bakın. Kendinizi biraz şanslı hissetmeniz normal.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Ailenizle alakalı konular ön planda yer alacak. Kişisel bağlılıklarınız ve alışkanlıklarınız bulunuyorsa bunlara kısa bir ara verin. Aile içerisinde sizi etkileyecek bazı durumlarda tartışmalar yaşanabilir. Yakınlarınızla iletişim kurarak aksaklıkları giderin. Miras konuları gündemde yer alacak.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Parayla alakalı yeni kararlar alacaksınız. Arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle beklenmedik konular gündeminizde yer alacak. Uzun vadeli olmayan planlarınızın üzerinde çok fazla durmayın. İletişim ve pazarlama ile alakalı konularda değişimler gözlemlenebilir.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kazançlarınızla ilgili yeni kararlar alıyorsunuz. Kendi güvenliğinizi olayların tamamen dışarısında bırakmayın. Kendi içinizde dönüştürmek istediğiniz konulara odaklanarak resmi işlerle biraz daha haşır neşir olacaksınız.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Fiziksel ve psikolojik açıdan bütün oluşturacak olan durumlara daha yatkınsınız. Sosyal anlamda daha aktif olarak arkadaşlarınızla vakit geçireceksiniz. Yolunda gitmeyen durumlar varsa bunları yeniden gözden geçirerek hayatınızda size yük olan her şeyi yaşamınızdan çıkarmaya bakın.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Sezgileriniz sizin için bu hafta oldukça önemli. Rüyalarınıza odaklanarak kendi içinizdeki cevaplara yanıt verin. Maddi manevi kısıtlandığınızı düşündüğünüz konuların daha da üzerine gidin. Çevrenizde gizli düşmanlıklar sizi bulabilir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla ve sosyal çevreniz ile birlikte bazı işler yürüteceksiniz. Toplumsal değişimleri kafanızda büyütmeden olaylar daha farklı açılardan bakın. Çevrenizdeki insanların yararına olacak hayır işlerinde bulunarak kendinizi bir amaca bağlayın.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Toplumun sizin üzerinizdeki baskısını hissedeceksiniz. Bununla ilgili farklı bir bakış açısına bürünebilirsiniz. Yaşamış olduğunuz problemler varsa objektif değerlendirmeye gidin. İleriye yönelik hedefleriniz var ise bu hedefleri gerçekleştirmek için yeni kararlar alın.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Medya, satış ve pazarlama i̇şlerinde kendinizi kanıtlama aşamasındasınız. Yabancılarla olan ilişkileriniz ön plana çıkacağından yeni bir eğitim almak isteyebileceksiniz. İnançlarınızla bazı temel sorunlar ortaya çıkabilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Maddi anlamda zorlandığınız bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizde parayla alakalı durumlar gündeme gelebilir. Korkularınızı bir kenara bırakarak kazançlı çıkacak olduğunuz işlerle ilgili yeni yatırım fikirlerinde bulunmaya odaklanın.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta içerisinde ilişkilerle alakalı konular ön planda yer alacak. Partnerinizle birlikte zaman geçirmenin size iyi geldiğinin farkına varın. Evli değilseniz, evlilik ya da nişan gibi önemli durumları düşünebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ise bu hafta kendinizi yenileme kararı alabilir.

Terazi ve Kova burçlarında parasal sorunlar! İşte 28 Mart - 3 Nisan 2022 haftalık burç yorumları! ile ilgili etiketler burç burç yorumları haftalık burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.