Tepkilerin odağındaki Kılıçdaroğlu yine bürokratlara seslendi...

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bürokratlara tehditvari çağrıda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. Tepkilerin odağındaki Kılıçdaroğlu, bu kez de "Hakkı yenmiş memurlara, bu ülkenin 'Memur Teomanlarına' yeniden sesleniyorum: Az kaldı. Sizin zamanınız geliyor, bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratlara yönelik videodaki sözlerine ilişkin "Yasal ölçüler içinde çalışan hiç kimseyi tehdit etmek benim haddim değildir. Kim devletine, milletine hizmet ediyorsa, hangi görüşten olursa olsun, benim başımın üstünde yeri vardır. Ama 'Mafyatik ilişkilere girenleri tehdit mi ediyorsun?' diyorlarsa, evet onları tehdit ediyorum" dedi.

Tepkilerin odağındaki Kılıçdaroğlu, "Memurlarımızı mafyatik işlere zorlamış olan herkesi tehdit ediyorum, evet! Hakkı yenmiş memurlara, bu ülkenin 'Memur Teomanlarına' ise yeniden sesleniyorum: Az kaldı. Sizin zamanınız geliyor, bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz" şeklinde paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, videoda ise şunları söyledi:"Efendim siz devlet memurlarını tehdit mi ediyorsunuz? Yasal ölçüler içinde çalışan hiç kimseyi tehdit etmek benim haddim değildir. Kim devletine, milletine hizmet ediyorsa benim başımın üstünde yeri vardır. Hangi görüşten olursa olsun. Ama mafyatik ilişkilere girenler, 'Onları tehdit mi ediyorsun' diyorlarsa 'Evet onları tehdit ediyorum.' Kimsenin hakkını yedirmeyeceğim. Efendim savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarmış, bulunmazsanız namertsiniz. Buradan yine bütün memur arkadaşlarıma, bütün kamu görevlilerine sesleniyorum. Görevinizi millet adına yapınız, ettiğiniz yemin çerçevesinde görev yapınız. Mafyatik ilişkilere sizi zorlarlarsa bu kardeşinize haber vereceksiniz. Oraya geleceğim ve onların başına çökeceğim."

Tepkilerin odağındaki Kılıçdaroğlu yine bürokratlara seslendi... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP bürokrat chp lideri
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.