Tepkiler büyüyor... 'Maske Kimsin Sen?' programına Nihat Doğan'dan sert eleştiri

Seyhan Soylu moderatörlüğünde Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında sunuculuk yapan ve şu sıralar güzellik merkezi açmaya hazırlanan şarkıcı Nihat Doğan, tepkilere yol açan Maske Kimsin Sen?' programı hakkında açıklamalarda bulundu. Doğan tepkisini ''Müslümanların sabrını mı sınıyorlar!'' şeklindeki sözleriyle dile getirdi.

FOX TV'de ekrana gelen 'Maske Kimsin Sen?' programıyla ilgili bir eleştiri de şarkıcı Nihat Doğan'dan geldi. Paganizm ve satanizm propagandası yapıldığı ve küçük yaştaki izleyenleri olumsuz etkilediği iddiasıyla RTÜK'e şikayet edilen program ile ilgili Nihat Doğan, sunuculuğunu yaptığı Al Sana Haber programında açıklamalarda bulundu.

Tepkiler büyüyor... 'Maske Kimsin Sen?' programına Nihat Doğan'dan sert eleştiri


1 Ocak günü ilk bölümüyle FOX TV'de yayımlanmaya başlanan 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasına tepkiler büyüyor... Yarışmadaki maskelerin paganizmi temsil ettiği ve televizyon başındaki çocukları korkuttuğu şikayetleri üzerine, RTÜK harekete geçti ve programa inceleme başlatıldığını duyurdu. Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında yorumcu olarak yer alan Nihat Doğan da, olay yaratan programla ilgili çok konuşulacak sözlere imza attı.

''BUNLAR ŞEYTANIN SEMBOLLERİ!''

Nihat Doğan, tartışmaların odağında yer alan 'Maske Kimsin Sen?' programı için şu ifadeleri kullandı:

''Bu maskelerin en az 3-4 tanesi deccaliyet, masonizm ve paganizm sembolleridir. Özellikle Orta Çağ'da kullanılan paganist ritüel sembollerin birebir aynısıdır. Nasıl bir cesaret! Buna, müslüman mahallesinde salyangoz satmak denir. Müslümanların tepkisi mi yokluyorlar, sabrını mı sınıyorlar! Çok korkunç bir şey... Halk artık aptal değil! Bugün bu semboller, paganizmin, şeytanın sembolleri. Tüm dünyada şeytana hizmet ettiği konuşuluyor. Şov diye şeytanın reklamını mı yapacaksınız!''

 

 

Tepkiler büyüyor... 'Maske Kimsin Sen?' programına Nihat Doğan'dan sert eleştiri ile ilgili etiketler Nihat Doğan RTÜK Al Sana Haber Maske Kimsin Sen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.