Tepki çeken fotoğrafa açıklama yaptı!

İrem Sak, askılı atletiyle poz verdiği bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Dekolte eleştirilerine yanıt veren ünlü oyuncu, "Daha dekolteli fotoğraflar paylaştım ama onlar olay olmadı." dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren oyuncu İrem Sak’tan geçtiğimiz günlerde paylaştığı dekolteli fotoğraflarıyla ilgili açıklama geldi.

Nişantaşı’ndaki bir kafede buluştuğu arkadaşının köpeğini masanın üzerine çıkarıp seven oyuncu, tatilinin son gününü değerlendirdiğini ve ertesi gün sette iş başı yapacağını söyledi.

"SİVASLILARLA ARAM İYİ"

 İrem Sak, geçen hafta memleketi Sivas’a yaptığı uçak yolculuğu öncesinde çektiği videoyla ilgili olarak konuşup "Şarkının bu kadar tutulması ve buna vesile olmam beni de mutlu etti. Sivas’a arada gidiyorum hemşerilerimle aram iyi çok beğeniyorlar güzel iltifat ve yorumlar alıyorum" dedi.

Tepki çeken fotoğrafa açıklama yaptı!

"DAHA DEKOLTELİ FOTOĞRAFLARIM VARDI"

Başarılı oyuncu, özellikle son dönemde sosyal medya hesabından paylaştığı dekolteli fotoğraflarıyla ilgili bir soru üzerine "Paylaşırken düşünüyorum aslında ama onda pek bir şey yoktu. Dekolteli olarak düşünülüyorsa ondan daha dekolteli fotoğraflar paylaştım ama onlar olay olmadı. Galiba beni hiç böyle görmedikleri için bu kadar çok konuşuldu. Beni hep skeçlerde peruklu falan gördükleri için son zamanlarda normal halimi paylaşınca olay oldu sanırım" ifadesini kullandı.

Sosyal medya hesabındaki yorumları kapatmayı düşünmediğini de sözlerine ekleyen oyuncu "Yorumları kapatmayı tabii ki düşünmüyorum, o zaman sosyal medyayı kullanmanın ne manası kalır" dedi.

 

Tepki çeken fotoğrafa açıklama yaptı! ile ilgili etiketler Sivas Instagram İrem Sak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.