Teoman Sancar: Bana komplo kuruldu!

CHP'den istifası olay yaratan Denizli Milletvekili Teoman Sancar, hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin ilk kez konuştu. Kendisine komplo kurulduğunu belirten Sancar, "Bu komployu bozacak olan da benim…" dedi. Öte yandan Sancar'a şantaj yapılması hakkında 1 kişi gözaltına alındı.

Dün sosyal medya hesabından "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım." paylaşımında bulunan ve istifa gerekçesini açıklamayan Denizli Milletvekili Teoman Sancar'dan yeni bir açıklama geldi.

İstifası sonrasında 'eşcinsel olduğu için istifaya zorlandı' şeklinde iddialar ortaya atılan Sancar, kendisine komplo kurulduğunu söyledi.

"KOMPLO VAR, BU KOMPLOYU BOZACAK OLAN DA BENİM…" 

Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk’e açıklamada bulunan Sancar, "Komplo var, bu komployu bozacak olan da benim…" dedi.

Tecavüz, İstanbul - Bodrum - Kuşadası üçgeni yolsuzluk iddiaları ve eşcinsellik iddialarının hepsini duyduğunu kaydeden Sancar, "Danışmanımın adını, ahlaksızca ve adi bir şekilde karıştırıyorlar, iftira atıyorlar…" ifadesini kullandı.

Sancar, açıklamasında şunları söyledi:

"Ne oldu da Melih Gökçek çıktı bu işlerin içinden, kendini ortaya attı… Bunu insanlar biraz düşünmeli. Evet, Kaset var diye, baskı oluşturuldu… Gerekli yerlere şikayetimi yaptım… Her türlü iftiraya, ayrı ayrı belgeleriyle cevap vereceğim… Komplo var, bu komployu bozacak olan da benim…

Bir kaset falan ortaya çıkarsa, çıktığında da tüm bu ahlaksızca saldırılara karşı, en kısa zaman içinde öyle yazılı açıklama yaparak da değil, medyanın karşısına çıkıp tek tek cevap vereceğim."

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 Öte yandan, Milletvekili Teoman Sancar’ın şikayeti üzerine Denizli polisinin, operasyon için düğmeye bastığı, şantaj çetesinin önemli bir isminin yakalandığı, diğer üyelerine yönelik de ciddi bir operasyonel sürecin de yürütüldüğü gelen bilgiler arasında…

Teoman Sancar: Bana komplo kuruldu! ile ilgili etiketler CHP istifa teoman sancar Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.