Teo Dayı evinde ölü bulundu! Dövmesi dikkat çekti...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Teoman Yazıcıoğlu, arkadaşı tarafından evinde yerde yatarken bulundu. Öldüğü belirlenen Teo Dayı lakaplı Yazıcıoğlu'nun omuzundaki dövme dikkat çekti...

66 yaşındaki Teoman Yazıcıoğlu, Karasu ilçesi Doğu Karadeniz Caddesi üzerindeki evinde arkadaşı tarafından yerde hareketsiz yatarken bulundu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Teoman Yazıcıoğlu’nun öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alması sonrasında Yazıcıoğlu’nun cansız bedenini Karasu İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili inceleme sürüyor.

teo3

'SEVGİ, SAYGI, SADAKAT'

Çevresinde Teo Dayı olarak bilinen ve sevilen bir insan olan Teoman Yazıcıoğlu, koluna dövme yaptırmıştı. Facebook hesabına yüklediği 3 tane s harfi dövmesinin olduğu fotoğrafa, bunun ne olduğunu soranlar 'Sevgi, saygı ve sadakatten ayrılmayın' cevabını aldı.

Teo Dayı evinde ölü bulundu! Dövmesi dikkat çekti... ile ilgili etiketler teoman yazıcıoğlu teo dayı sevgi saygı sadakat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.