Tenis topu ne renktir? Tenis topu sarı mıdır, yeşil mi?

Tenis topu ne renktir merak ediliyor. Profesyonel tenis dünyasında kabul gören tenis topu hangi renktir?

Tenis topu ne renktir, sarı mı yeşil mi sorusu, tenis severler tarafından araştırılıyor. Konuyu merak edenler, tenis topunun ne renkte olduğunu haberimizden takip edebilirsiniz.

TENİS TOPU NE RENKTİR?

Tenis topu adından da anlaşılacağı üzere tenis sporu için dizayn edilmiş bir toptur.Yaklaşık 6.7 cm (2.63 inç) büyüklüğündedir.Yapımında majör olarak sarı rengin kullanıldığı tenis topları aslında her renkte olabilir fakat sarı dışındaki bu renkler profesyonel camiaca pek tercih edilmez.Tenis topları lifli yapıdaki keçeyle kaplanmıştır.

Bu tür bir malzemenin kullanımı tenis topuna aerodinamik açıdan yarar sağlamaktadır.Ek olarak, tenis topunu üstten ve alttan çevreleyen iki tane kalın beyaz çizgi vardır.

Tenis topu ne renktir? Tenis topu sarı mıdır, yeşil mi? ile ilgili etiketler Tenis tenis topu ne renktir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.