Tenet fragman izle! Tenet filmi vizyon tarihi ne zaman? Tenet film konusu

Tenet fragman izle! Tenet filmi vizyon tarihi ne zaman? Tenet film konusu film severler tarafından araştırılıyor. Pandemi sürecinden sonra sinema severlerin heyecanla beklediği Tenet filmi sonunda vizyona giriyor!

Tenet fragman izle! Tenet filmi vizyon tarihi ne zaman? Tenet film konusunu sizler için araştırdık. Birçok başarılı oyuncunun rol aldığı bu aksiyon filminde heyecan hiç bitmiyor. Normalleşme dönemi ile birlikte kapılarını seyircilere açmayı planlayan sinema salonlarında görüceğimiz bu muhteşem film 26 Ağustos'ta vizyona girecek.

TENET FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

John David Washington, Christopher Nolan’ın orijinal bilim-kurgu aksiyon filmi “Tenet”ın, yeni kahramanı. Filmin Kahramanı, alacakaranlığın içinde, gerçek zamanın ötesinde açığa çıkabilecek, uluslararası bir casusluk görevindedir. Bütün dünyayı kurtarabilmek adına, çıktığı yolculukta tek sahip olduğu donanımı bir kelimeden oluşur; Tenet. Zamanda yolculuk değil. Ters yüz. “Tenet”in uluslararası oyuncu kadrasonda yer alan isimler şöyle sıralanıyor; Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, ile Michael Caine ve Kenneth Branagh

Vizyon Tarihi: 26.08.2020

Süre: 150 Dakika

Tür: Aksiyon


Christopher Nolan kimdir? İzlemek için tıklayın!

Tenet fragman izle! Tenet filmi vizyon tarihi ne zaman? Tenet film konusu

Tenet fragman izle! Tenet filmi vizyon tarihi ne zaman? Tenet film konusu ile ilgili etiketler Tenet tenet filminin konusu nedir oyuncuları kim yönetmeni kim yayın tarihi vizyon tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.