Tencere yuvarlandı kapağını buldu!

"Alkol yasaklansın" açıklamasıyla çok konuşulan oyuncu Erkan Petekkaya ile sık sık alkolü fazla kaçırdığı konusunda eleştiriler alan Deniz Çakır, FOX TV'de yayınlanacak Vurgun dizisinde başrolleri paylaşacak.

Beşiktaşta bulunan bir kafede akollü halde başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır', "Alkol yasaklansın" sözleriyle geçtiğimiz ay tepki çeken Erkan Petekkaya  FOX TV'de ekranlara gelecek 'Vurgun' isimli dizide rol alacak.

"TENCERE YUVARLANDI KAPAĞINI BULDU!"

Sık sık 'alkol' ile ilgili haberlerle gündeme gelen iki oyuncunun aynı dizide buluşması sosyal medyada "Tencere yuvarlandı kapağını buldu!" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

  NE OLDU?

Beşiktaş'ta bulunan bir kafede başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla bugün savcılığa ifade veren Deniz Çakır, ifadesinde önce kadınlara "Arabistan'a gideceksiniz, İran'a gideceksiniz" cümlelerini kurmadığını söylese de daha sonra arkadaşlarına bu cümleleri söylediğini itiraf etti.

Erkan Petekkaya ise verdiği bir röportajda "Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Petekkaya sonrasında  "Sözlerim sanki bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım gibi algılandı. Nasıl ki 'savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın' gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi" diyerek sözlerine açıklama getirmişti.

Tencere yuvarlandı kapağını buldu! ile ilgili etiketler Deniz Çakır Erkan Petekkaya Vurgun
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.