Ten rengi değişen Çinli doktordan kötü haber

Tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüsün ilk çıktığı nokta olan Çin'de yakalandığı ölümcül virüs nedeniyle ten rengi koyulaşan Çinli doktor Hu Weifeng, yaşama veda etti.

Çin'in Wuhan kentinde yer alan Wuhan Merkez Hastanesi'nde koronavirüse karşı mücadele veren bir ürolog olan Hu Weifeng, ölümcül virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

4 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Koronavirüs nedeniyle ten rengi koyulaşan Hu Weifeng, 4 aydır tedavi görüyordu. Daha önce virüs yendiği ifade edilen Hu'nun karaciğerine etkisi nedeniyle ten renginin koyulaştığı ifade edilmişti.

UZUN ZAMAN SONRA KORONADAN İLK ÖLÜM

Çin'de 17 Nisan'dan bu yana koronavirüs kaynaklı ölüm bildirilmiyordu. Bu son ölüm, yarından itibaren resmi istatistiklere dahil edilecek.

ÜLKEDE SON DURUM

Ulusal Sağlık Komisyonu verilerine göre Çin'de bugüne dek 83 bin 22 vaka görülürken, virüs nedeniyle 4 bin 634 kişi yaşamını yitirdi. Ülkede 78 bin 315 Kovid-19 hastası iyileşti, 73 hastanın ise tedavisi sürüyor.

 

Ten rengi değişen Çinli doktordan kötü haber ile ilgili etiketler Çin Koronavirüs Korona ölüm ten rengi Hu Weifeng
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.